Sa predsednikom Matiolijem i menadžerom Ivicom Pavlovićem
Sa predsednikom Matiolijem i menadžerom Ivicom Pavlovićem

Dok ne isprati Flokarija u penziju – Jankoviću broj 95

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.02.19. | 13:20

Dojučerašnji prvotimac Partizana i zvanično promovisan u Italiji

Predsednik Valter Matioli organizovao je doček, a Marko Janković je i zvanično zadužio SPAL-ov dres sa brojem 95 na leđima čime započinje i njegova treća inostrana avantura, bar ona prava, jer Partizan i Beograd za Crnogorca baš i nisu tolika nepoznanica.

U Olimpijakosu nije dobio pravu šansu, sa Mariborom je osvojio Kup Slovenije, ali je tek u Humskoj sebi obezbedio priliku da se oproba u jednoj od najjačih liga Evrope. SPAL će ga platiti 1.800.000 evra (pola ide Olimpijakosu), a Janković će kao i na početku drugog mandata u crno-belom dresu krenuti sa 95-om na leđima.

Izabrane vesti

Mandat u Partizanu završio je sa “desetkom“, a možda će je dočekati i u SPAL-u s obzirom da je ona sada u vlasništvu 37-godišnjeg Serđa Flokarija, koji ove sezone malo igra, a na leto mu ističe ugovor. Nije to ni toliko bitno, za početak nek SPAL sačuva status prvoligaša, lako će za ostalo.
"Prvi utisci su odlični, uslovi za rad fenomenalni, a ljudi u klubu gostoljubivi. Velika su očekivanja, a nadam se da bi već narendog vikenda, kad igramo sa Fjorentinom, mogao de debitujem u dresu SPAL-a", preneo je prve impresije iz Ferare Marko Janković, čiji potpis je realizovan zahvaljujući menadžeru Ivici Pavloviću, poslednjih godina specijalizovanom za transfere na tlu Italije.


tagovi

Marko Janković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara