""
""

Drugi test crno-belih: Dva tima po 45, vreme za Leonarda, možda zaigra i Đilas...

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.01.17. | 11:57

Partizan od 15 časova igra sa Koprom

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Portoroža)

Izabrane vesti

Vreme je za fudbal. Posle tri dana boravka u Portorožu, Partizanovi fudbaleri će danas odigrati i prvu kontrolnu utakmicu u Sloveniji. Rival će im biti Koper, šestoplasirani tim na tabeli ovdašnjeg šampionata.

Početak meča je u 15 časova, na stadionu Bonifika, na čijem pomoćnom terenu ekipa Marka Nikolića i trenira u ovoj fazi priprema. Susret je otvoren za javnost, očekuje se poseta od nekoliko hiljada gledalaca, a navijači crno-belih u Srbiji ovaj susret će moći da prete u direktnom prenosu na TV Partizan.

S obzirom da je u pitanju tek drugi kontrolni meč, očekuje se da šef struke Nikolić pravilno raspodeli minutažu. Najavljeno je da će igrati dva tima po 45 minuta, s tim što će, za razliku od premijernog testa sa BSK-om iz Borče, danas u ekipi biti Brazilac Leonardo da Silva Soza, izuzetno raspoložen i raspucan na poslednjim treninzima. U drugom poluvremenu priliku bi, možda, mogao da dobije i Vladimir Đilas.

Ovo je i Partizanu i Kopru drugi test ove zime. Crno-beli su savladali BSK (6:1), dok je kombinovani sastav Slovenaca juče poražen od zagrebačke Lokomotive, na startu "Arena kupa" u Medulinu. Inače, Koper je trebalo da odigra prijateljski meč sa Crvenom zvezdom 18. januara, taj susret otkazan je zbog loših vremenskih uslova.

Tekstualni prenost meča Koper - Partizan ćete imati priliku da pratite i na poortalu MOZZART Sport, gde vas kasnije očekuje izveštaj i izjave aktera.

(Piše: Aleksandar Joksić, foto: FK Partizan)


tagovi

Leonardo da Silva SouzaFK PartizanSrbijaSuperligaVladimir Đilas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara