""
""

Džajić blista: Grof je maestralan, uživam u Zvezdinim rezultatima

Vreme čitanja: 2min | sre. 02.12.15. | 09:26

„Grujić igra bolje nego u omladincima, svi možemo da budemo ponosni na njega“, rekao je bivši predsednik crveno-belih

Pre dve sezone najveća ikona kluba Dragan Džajić je bio Zvezdin talisman. Njegovim povratkom u Ljutice Bogdana prekinuta je dominacija komšija, a sada je glavna uloga poverena Miodragu Grofu Božoviću.

Nekadašnji predsednik crveno-belih apostrofirao je ulogu iskusnog crnogorskog stručnjaka u jesenjoj žetvi bodova.... On je u razgovoru za Sportski žurnal poručio da uživa u poslednjim ostvarenjima crveno-belih.
„Daleko od toga da je šampionska trka rešena. Grof radi maestralno i vodi mudro Zvezdu, siguran sam da će da bude oprezan. Ima odličan odnos sa igračima, u svakom trenutku zna šta je najbolje za ekipu“, rekao je Dragan Džajić za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

Nekada najbolje krilo sveta biće danas u svečanoj loži Marakane i uživo pratiti kup duel protiv Borca iz Čačka.
Uživam u Zvezdinim rezultatima, srećan sam što klubu dobro ide na terenu. Bolje je bego što je bilo ko mogao letos da očekuje. Drago mi je zbog trenera Božovića“.

Džajić upozorava da aktuelnu generaciju ne treba opterećivati rekordima i ostvarenjem ekipe iz 2000. godine koja je vezala 23 pobede.
Ne bi trebalo da govorimo o rekordima. Iz ambisa se izrodilo nešto lepo. I kad se dogodi da Zvezda izgubi, što će jednog dana morati da bude, ne sme da se prihvati kao katastrofa. Napravljena je fascinantna zaliha, što se ne pamti“.

Osvrnuo se Džajić i na odlične partije Marka Grujića.
Posebno me raduje što Grujić igra bolje nego u podmlatku. Pratio sam ga odavno. Stasava u savremenog igrača, ima idealnu konstituciju za vezistu. Zvezda bi trebalo da bude ponosna što je izbacila iz pogona takvog fudbalera, želim mu da nastavi da napreduje“, zaključio je Džajić.

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićMarko GrujićEvropaDragan DžajićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara