""
""

Džikić: Hečer je igrač kakvog smo tražili

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.10.16. | 09:00

"Malo smo kasno počeli da tražimo tu poziciju zato što smo imali velike planove sa jednim domaćim plejmejkerom, ali je on napustio klub", objasnio je trener crno-belih

Košarkaši Partizana posle prva dva kola u Jadranskoj ligi imaju maksimalan učinak, a najbolji utisak u taboru crno-belih čini se, ostavio je plejmejkerski tandem Vilijam Hečer-Branislav Ratkovica.

Izabrane vesti

Amerikanac, za razliku od Ratkovice, nije imao problema sa povredom poslednjih nedelja.
“Generalno, Hečer je igrač kakvog smo tražili. Malo smo kasno počeli da tražimo tu poziciju zato što smo imali velike planove sa jednim domaćim plejmejkerom, ali je on napustio klub. Onda smo dobili višeg pleja u Ratkovici, a nižeg u Hečeru. Takvi smo kakvi smo“, rekao je trener Partizana Aleksandar Džikić posle pobede nad MZT-om u Skoplju, a prenosi Sportski žurnal.

Svestan je, međutim, strateg crno-belih, da je neminovno da i kod Amerikanca u jednom trenutku dođe do oscilacija.
“Igraće i Hečer loše. Meni mnogo smeta što je Ratkovica zbog gluposti propustio tri nedelje, pa je veče pred meč sa Mornarom prvi put trenirao, a onda na svoju odgovornost odigurao tu utakmicu. Čak sam ga u Skoplju previše pustio da igra, nadam se samo da nisam nešto uprskao“, kazao je on.

Džikić je dodao i da očekuje da uskoro proigra i drugi Partizanov Amerikanac, Frenk Robinson.
“Što se Robinsona tiče, povreda je iza njega i znamo da mu je potrebna samo jedna utakmica da se otvori. On odlično podnosi sve što mu se dešava. Ali zadovoljan sam strancima koje smo doveli“, zaključio je on.

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

Vilijam HačerSrbijaFK PartizanJadranska ligaBranislav RatkovicaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara