""
""

Džikić: MZT je opasan, a ima iste probleme kao Partizan

Vreme čitanja: 2min | pon. 03.10.16. | 16:47

“Pokušaćemo da što bolje iskontrolišemo tu njihovu unutrašnju igru, naročito Lalića, i kreacije iskusnog Mesija. U odbrani su već u prvom kolu pokazali da se protiv njih mora igrati sa puno koncentracije", naveo je trener crno-belih

Košarkaši Partizana su posle neizvesne završnice i pobede u Baru protiv Mornara u Beogradu proveli jedno popodne, trenirali i odmah otputovali na drugo gostovanje u Jadranskoj ligi koje bi, tradicija kaže, trebalo da bude još teže.

Izabrane vesti

Crno-beli će u Skoplju igrati protiv MZT-a, gde su prošle godine doživeli poraz u neizvesnoj završnici.
"MZT je u dobroj meri promenio sastav ekipe u odnosu na prošlu godinu, imaju novog trenera, početak je sezone, sigurno imamo iste probleme. Očekuje nas teška utakmica protiv ekipe koja je opasna i u reketu i sa spoljnih pozicija, sa nekoliko igrača koji sami mogu da odluče pobednika“, rekao je Džikić analizirajući sledećeg protivnika.

Trener crno-belih dodao je i da makedonski šampion igra i veoma dobru odbranu.
“Pokušaćemo da što bolje iskontrolišemo tu njihovu unutrašnju igru, naročito Lalića, i kreacije iskusnog Mesija. U odbrani su već u prvom kolu pokazali da se protiv njih mora igrati sa puno koncentracije, jer su na određene napade protivnika menjali odbranu, prelazili na zonske varijante", zaključio je Džikić.

Plejmejker Branislav Ratkovica u Baru je prvi put zaigrao nakon nekoliko nedelja odsustva zbog povrede.
"Očekuje nas još jedan težak meč protiv ekipe koja je veoma kvalitetna i timski i individualnu. Od samog početka je neophodno da nam koncentracija bude na maksimalnom nivou i da taj nivo održavamo tokom svih 40 minuta igre." - istakao je plejmejker crno-belih.

Sutrašnja utakmica drugog kola Jadranske lige u Skoplju između MZT-a i Partizana igra se od 17 sati.

(FOTO: KK Partizan)


tagovi

SrbijaFK PartizanMZT SkopljeMakedonijaJadranska ligaBranislav RatkovicaAleksandar Džikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara