""
""

Džoker za Vošu i Keln?

Vreme čitanja: 1min | čet. 21.09.17. | 08:30

"Nadam se da je ovo samo moj prvi gol u nizu", kaže Nemanja Milić posle superligaškog prvenca

Tek u devetom kolu Nemanja Milić je stigao do prvenca u crveno-belom dresu. Vicešampion nije imao problema kraj Morave gde je slavio protiv autsajdera Borca (0:2), a blista i krilni napadač koji se u nekoliko navrata nametnuo kao džoker Vladanu Milojeviću.
"Ostvarili smo cilj koji smo imali pred utakmicu, nova tri boda su naša. Nastupili smo u kombinovanom sastavu i odigrali odlično. Neki igrači, koji su imali manju minutažu u prethodnom periodu su sada dobili šansu i odlično su je iskoristili. Sve treba da nas raduje što znamo da će u svakom trenutku, ko god od igrača da se nađe na terenu, dati sve od sebe", kaže Milić.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE
Keln - Crvena zvezda
četvrtak, 28. septembar (19,00)

Pogodak koji je, nada se, početak serije...
"Zaista mi znači gol koji sam postigao, došao je kao neki vid nagrade za trud koji ulažem svakodnevno. Hvala Boaćiju na odličnoj asistenciji, dobro smo se snašli u toj akciji i poveli u vrlo bitnom trenutku utakmice. Nadam se da je ovo samo moj prvi gol u nizu", rekao je Milić.

Za crveno-bele nema predaha, već u nedelju na programu je derbi s Vojvodinom, a u četvrtak i gostovanje u Kelnu posrnulim Jarčevima u okviru Lige Evrope.

Dakle, biće šanse i za džokera. 

(FOTO: FK Crvena zvezda)


tagovi

FK Crvena zvezdaNemanja MilićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara