""
""

Džombe na Enfildu: Ovo je najgori teren otkako sam došao u Liverpul

Vreme čitanja: 2min | pon. 09.03.15. | 17:39

„Kad budete videli na šta liči Ivud park, vaš stadion će vam delovati kao Vembli“, pecka trener Blekberna Glena Džonsona i Crvene pred ponovljeni meč FA kupa

Moraće Liverpul zaobilaznim putem da traži ulaznicu za Vembli. Samo 0:0 u četvrtfinalnom susretu FA kupa, posle koga se Mario Baloteli opet našao na meti kritičara, pripisuju se sterilnosti napadača Crvenih, ali u slavnom klubu posle nedeljnog susreta prstom upiru u - teren!?
Ne tražim izgovore, znam da su uslovi isti za obe ekipe, ali moram da kažem da nam teren nije odgovarao. Trenutno je u najgorem stanju otkako sam u Liverpulu. Usporavao nas je sve vreme, otežavao kontrolu lopte, sve vreme je odskakala, a to ne pogoduje dobrim tehničarima kakvi su Filipe Kutinjo i Rahim Sterling. Zato nam je bilo teže da igramo po džombastom terenu. Nadam se da ćemo biti bolji u gostima“, jada se desni bek Geln Džonson.

Ponovljeni meč četvrtfinala na programu je tek 7. aprila na Ivud parku, koji je prema rečima trenera Blekberna Gerija Bojera u još lošijem stanju nego igralište Liverpulovog stadiona.
Moji igrači bili su oduševljeni količinom trave koju su videli na Enfildu. Na Ivud parku nije ni približno tako. Brendan Rodžers se žalio na stanje terena, ali kad bude video na šta liči Ivud park onda će mu Enfild delovati kao Vembli“, nasmejao se Bojer, verovatno verujući da bi loš teren mogao da mu bude jedan od aduta da opet uzme meru premijerligašku, jer su ove sezone u FA kupu na stadionu Blekberna već pali Svonsi (3:1) i Stouk (4:1), a zaustavljen je i Mančester Siti (1:1).

Izabrane vesti

(FOTO: Action image)


tagovi

Premijer ligaLiverpulIvud parkGlen DžonsonGeri BojerFA kupEvropaEngleskaEnfild RoudBlekburn

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara