""
""

E to bi bilo pojačanje! Liverpul bi vihornog Martinsa (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.06.17. | 17:08

Portugalac kao "zamena" ukoliko propadne transfer Mohameda Salaha koji je u zastoju

Skaj Sport javlja da je Liverpul zastao u pregovorima sa Mohamedom Salahom iz Rome i ima novu metu, pa u najmanju ruku jednako kvalitetnu - to je Želson Martins iz Sportinga iz Lisabona. Iako lični uslovi sa Salahom nisu problem, jeste obeštećenje koje traži Roma.

Zbog toga je Jirgen Klop počeo da traži druge opcije, a iskočio je 22-godišnji Portugalac kog su Redsi pratili i tokom sezone.

Izabrane vesti

Problem za Liverpul može da bude i u tome što je Martinsova otkupna klauzula 46.500.000 funti, ali bi Sporting možda i pristao da ga se odrekne za manje od 40.000.000 funti.

A prednost Martinsa u odnosu na Salaha su i godine. Svakako bi ovaj momak koji je brz poput vetra bio pravo osveženje Redsa u narednoj sezoni.

Nenamerni sebičnjak sa Zelenortskih ostrva koji je namučio Real (VIDEO)

Martins je bio jedan od ključnih fudbalera Sportinga ove sezone, postigao je šest golova na 32 meča. Redsi sa druge strane završavaju štopera Virdžila Van Dajka.

Inče, Martins se neće naći na spisku mlade reprezentacije Portugalije koja će se naći u istoj grupi sa Srbijom tokom Evropskog prvenstva u Poljskoj.

Neće biti ni Bernarda Silve koji je za preko 50.000.000 evra prešao u Mančester Siti, ali će biti Rubena Semeda koji je danas prešao u Viljareal za 14.000.000 evra.

(FOTO: Action images)


tagovi

Evropameđunarodni fudbalPortugalPremijer ligaSporting LisabonŽelson Martins

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara