"Tolfrej uleće na tribinu"
"Tolfrej uleće na tribinu"

Engleski golman glumio Kantonu i uleteo na tribinu, ali su mu navijači izvukli uši (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 24.02.15. | 11:45

Saigrač čuvara mreže čestitao simpatizeru protivničke ekipe na udarcu, incidenti se dogodili posle meča

Tolfrej uleće na tribinuSedmi rang engleskog fudbala ne može da se poredi po kvalitetu sa Premijer ligom, a čak su i incidenti na nižerazrednim mečevima srazmerni igrama, te je golman Rob Tolfrej pokušao da glumi Erika Kantonu i uleteo na tribinu kako bi se sukobio sa navijačima. Za razliku od Francuza i njegovog kung-fu udarca, čuvar mreže nije bio toliko opasan, te su mu navijači izvukli uši.

Njegov Kingstonijan je poražen kod kuće sa 2:1 od Bognor Redžis Tauna, a Tolfrej je izgubio živce - mada nije poznato zbog čega - i posle meča skočio do simpatizera gostujuće ekipe, ipak trojica navijača su ga savladala u prilično komičnoj sceni.

Izabrane vesti

Tolfreja su tek posle nekoliko sekundi klinča sa gledaocima spasli saigrači, protivnici i članovi stručnog štaba, a i policija je morala da reaguje.

Vezista Kingstonijana Džoš Kejsi je posle meča čestitao navijaču na sukobu sa golmanom, pošto je saigraču ozbiljno zamerio na agresivnom ponašanju.
„Veliko svaka čast navijaču Bognora koji je udario našeg golmana u facu. To je fudbalska utakmica, apsolutno patetično“, napisao je Kejsi na Tviteru. 

(FOTO: Screenshot youtube)


tagovi

tučanižerazredni fudbalgolmanEvropaengleski navijačiEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara