"Stanojević i Ivanov"
"Stanojević i Ivanov"

Englezi o Partizanu: Stanojević trener, Ivanov prva zvezda!?

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.08.14. | 12:10

Hoće li ovo motivisati Marka Nikolića pred sudar sa Totenhemom?

Stanojević i IvanovTradicionalna engleska nadobudnost ili previd tamošnjih medija? Teško je oceniti na prvi pogled, ali je jasno da su britanski novinari u najmanju ruku neobavešteni o prilikama u Partizanu. Predstavljajući tamošnjoj javnosti rivale Totenhema u grupnoj fazi Lige Evrope, najdalje je otišao Dejli mejl, koji je na internet izdanju napravio dve krupne greške.

Sudeći prema ovom glasilu, crno-beli dres i dalje nosi Ivan Ivanov (čak je i najbolji igrač ekipe), a šef struke je Aleksandar Stanojević. Englezi su se, očitio, zaneli, izgubili u vremenu i prostoru, čim ne znaju (ili nisu želeli da se prostim klikom na internet pretraživačima informišu) da je bivši trener crno-belih posle napuštanja Humske imao dva angažmana u Kini, a trenutno je šef struke Makabija iz Haife, dok je bugarski štoper još prošlog leta potpisao za Bazel.

Izabrane vesti

Katastrofalna greška Dejli mejlaTo u Dejli mejlu ne znaju, zato su u odeljku posvećenom crno-belima napisali sledeće:
Zvezda tima: Bugarski reprezentativac Ivan Ivanov osvojio je kluspku nagradu igrača godine, posle dobrih igara u odbrani.

Trener: Aleksandar Stanojević“.

Neverovatno...

Jedino nisu omanuli opisujući učinak Partizana u Evropi, pa su podsetili na dva učešća u Ligi šampiona (2003. kad je trener bio Lotar Mateus i 2010. kad se Parni valjak do elite probio baš zahvaljujući Aleksandru Stanojeviću).

Grobari bi, verovatno, voleli da su i Stanojević i Ivanov i dalje u klub, a aktuelna generacija fudbalera, na čelu sa nespomenutim Markom Nikolićem usled ovog previda sigurno će imati motiv više da se što bolje suprotstavi Totenhemu na premijeri Grupe C Lige Evrope, 18. septembra u Humskoj 1.

(FOTO: MN Press, printscreen dailymail.co.uk)


tagovi

Aleksandar StanojevićDejli MejlEvropaIvan IvanovLiga EvropeFK PartizanSrbijaSuperligaTotenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara