Ergrite ugasio požar, ali promocija je daleko! Golovi u Norbiju

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.09.18. | 12:06

Dva zanimljiva duela u Švedskoj 2

Približava se kraj sezone u Švedskoj dva. Dve trećine su odigrane, počela je i poslednja da se troši, a već je izvesno da će Helsingborg, Falkenberg i Eskilstuna da zauzmu vodeća tri mesta, iako još nije poznato kako će da se poređaju. Na dnu je nešto drugačija priča. Gefle je jedini koji je već viđe u nižem rangu, Vernamo se probudio i rešio da ne ispadne, dok je Landskrona utonula u san i nezadrživo pada. Norbi i Frej su takođe u problemu, a neko bi večeras mogao bar na nedelju dana da ugasi požar, jer se ovi rivali sastaju u okviru 22. kola Superetana.

Norbi je bez pobede na sedam poslednjih ligaških susreta, na kojima je uspeo tek da sakupi dva boda. Na prethodnih šest mečeve je završavao u rasponu 2-3 gola, što je Freju pošlo zarukom samo jednom na proteklih osam. Gosti u poslednje vreme igraju u serijama. Najpre su pobedili na tri vezana susreta, da bi sada nanizali tri neuspeha. Jedino je izvesno da igraju 3+, i to često, na 18 od minula 24 duela u prvenstvu. Sva tri međusobna duela okončana su sa više od tri gola, pa je to možda znak koji vredi probati.

Izabrane vesti

Snage ukrštaju i Ergrite i Ester. Domaćin je slavio samo jednom na sedam poslednjih susreta pred svojim navijačima, odnosno poražen je na četiri od minulih pet mečeva kod kuće. Istovremeno, Ergrite je bez neuspeha na sedam proteklih dvoboja sa Esterom, a ove sezone je figurirao kao ozbiljan kandidat za promociju. Odlično je startovao, ali je tek u prošloj rundi uspeo da prekine seriju od 11 duela bez pobede.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 15:00 5414 ŠVE 2 Norrby - IK Frej ug 3+ 1,65
Ned 17:30 5415 ŠVE 2 Orgryte - Osters ki 1 2,25
Ukupna kvota3,71

ŠVEDSKA 2 - 22. KOLO

Nedelja
15.00: (2,30) Norbi (3,25) Frej (2,95)
17.30: (2,25) Ergrite (3,25) Esters (3,05)

*** kvote su podložne promenama

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjeŠvedska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara