""
""

Euforija u Liverpulu: Doveli smo najboljeg igrača Mundijalita

Vreme čitanja: 1min | ned. 11.06.17. | 18:50

Obećava...

Engleska je na nogama. Podigao ju je omladinski tim. Na Prvenstvu sveta za igrače do 20 godina, u Južnoj Koreji, Gordi Albion je pokorio planetu i pobedom nad Venecuelom (1:0) nasledio trofej koji je pre dva leta, u Novom Zelandu osvojila Srbija.

Poseban razlog da čast zbog uspeha reprezentacije imaju u Liverpulu. Dobili su, zvanično, najboljeg mladog igrača Mundijalita. Dominik Solanke (20) proglašen je za igrača turnira i odmah je izazvao euforiju među navijačima Crvenih.

Izabrane vesti

Podsetimo, Solanke će 1. jula zvanično postati fudbaler Liverpula i staviti se na raspolaganje Jirgenu Klopu, jer mu tog dana ističe ugovor sa Čelsijem koji ga je pre dve godine slao na pozajmicu u Vitese, a u prethodnoj je igrao za drugi tim Plavaca. Što je i logično, pošto je Antonio Konte ima dosta napadača u opticaju.

Slonake je danas ušao u društvo najboljih igrača Mundijalita, a kakva je obaveza pred njim ilustruju imena nekih od ranijjih dobitnika te nagrade. U pitanju su, između ostalih, Dijego Maradona, Lionel Mesi, Luis Figo, Serhio Kun Aguero, Pol Pogba...

Zato je oduševljenje među pristalicama Liverpula veliko. Posebno što Crveni dugo, još od Majkla Ovena, čekaju vrhunskog napadača iz sopstvenih redova.

Da li je to Dominik Solanke, strelac četiri gola na Mundijalitu?

(FOTO: Action images)


tagovi

Dominik SolankeEngleskaEvropaLiverpulMundijalitoPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara