"Ranokija"
"Ranokija"

Evrogolovi, preokret, produžeci i Ranokija u 120. minutu! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.01.13. | 23:32

Defanzivac Intera nekoliko sekundi pre kraja meča sprečio dramatične izvođenje penala i odveo saigrače u polufinale Kupa Italije...

RanokijaImao je Inter sve u rukama, sigurno vođstvo od 2:0 i plasman u polufinale Kupa Italije. Slavlje je uveliko počelo na stadionu „Đuzepe Meaca“, a onda je u poslednjih devet minuta sve prosuto. Dijamanti je u 81. minutu postigao evrogol iz slobodnog udarca, nedugo zatim Gabiadini poravnava rezultat na 2:2, poništava evrogolove Guarina u 34. i Palasija u 77. minutu i uvodi meč produžetke. 

Ritam igre ni tada nije opadao, s tim da je umor učinio da se u cilju sprečavanja bilo kakve opasnosti koriste sva nedozvoljena sredstva, koje sudija Banti nije sankcionisao crvenim kartonima. Najbolju šansu da spreči penale imao je iskusni Zaneti, ali kada su svi videli loptu u golu isprečila se desna stativa golmana Agliardija. Kada napadači i vezisti nisu završili posao umešao se Ranokija i to u 120. minutu, iskoristio kiks golmana Bolonje i pad koncentracije odbrane, te odveo Neroazure u polufinale Kupa Italije, gde su se već plasirali Lacio i Juventus.

(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

Andrea RanokijaBolonjaEvropaInterItalija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara