""
""

Evropa zove moćni Torino! Tri minuta majstorstva Jaga Falkea (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.16. | 19:53

Torino nije blistao ni u prvom ni u drugom poluvremenu, ali je pokazao da je počeo da poprima pobednički mentalitet kojem toliko teži Siniša Mihajlović - 2:1

Torino gazi sve pred sobom! Bikovi su ostvarili treću uzastopnu pobedu u Seriji A, a ovoga puta pred njima je pao neugodni Kjevo, po kojeg su bila kobna tri minuta fudbalskog majstorstva Jaga Falkea. Sjajni Španac je postigao oba gola za domaći tim na ovom meču, pa je se Torino sa tri nova bda iznednačio na četvrtom mestu sa Laciom i Atalantom, uz utakmicu više - 2:1 (2:0).

Izabrane vesti

Torino nije blistao ni u prvom ni u drugom poluvremenu, ali je pokazao da je počeo da poprima pobednički mentalitet kojem toliko teži Siniša Mihajlović. Ipak, temperamentnom srpskom strategu se ponovo neće svideti prvih ni poslednjih 15 minuta utakmice u igri svog tima, koje su mogli skupo da ih koštaju na ovom meču.

Ipak, završnica prvog poluvremena je odlučila sve. Jago Falke je u 35. minutu sjajno ispratio centaršut Bareke i sa druge stative glavom poslao loptu u mrežu Sorentina. Tri minuta kasnije Falke je sve odradio sam, i iskosa sa desne strane odličnim udarcem matirao 37-godišnjeg čuvara mreže.

U drugom poluvremenu Bikovi su uspeli da ukrote nalete Letećih magaraca, ali samo one do 85. minuta, kada je Inglese smanjio rezultat i uneo nedrvozu u domaće redove, ali ne toliko da bi uspeli da prome još jedan pogodak i upropaste sve što su učinili u poslednjih nekoliko nedelja.

Pred Torinom je sada serija pakleno teških utakmica, koji će, kako kaže Siniša Mihajlović, biti pravi ispit mogućnosti ovog tim. Sledećeg vikenda sledi gostovanje Sampdoriji, derbi sa Juventusom, pa gostovanje Napoliju.

SERIJA A - 14. kolo:

Torino - Kjevo 2:0 (2:1)
/Falke 35, 38 - Inglese 85/

20.45 Empoli – Milan

Nedelja:
12.30 Palermo – Lacio
15.00 Bolonja – Atalanta
15.00 Kaljari – Udineze
15.00 Krotone – Sampdorija
20.45 Roma - Peskara

Ponedljak:
19.00 Napoli – Sasuolo
21.00 Inter - Fjorentina

(FOTO: Screeh shot)


tagovi

TorinoSiniša MihajlovićSerija AKjevoJago FalkeItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara