"Mendes, Vasiljev i Falkao"
"Mendes, Vasiljev i Falkao"

Falkao navijao u odelu čekajući transfer, Berbatov doneo Monaku bod (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.08.14. | 19:16

Berbatov spasao Kneževe trećeg poraza u sezoni, a kolumbijski as je posmatrao meč sa tribina u društvu Žorža Mendeša

Mendes, Vasiljev i Falkao

Monakova agonija se nastavlja, a Radamel Falkao pakuje kofere.

Izabrane vesti

Skupoceni tim iz Kneževine se u četvrtom kolu šampionata jedva spasao trećeg poraza, a kolumbijski as je sve to posmatrao iz svečane lože gde se nalazio u društvu najmoćnijeg menadžera sveta Žorža Mendeša. Monako je odigrao 1:1 protiv odličnog Lila, tako da ostaje na samo jednoj pobedi od početka prvenstva.

Falkao je pola sata pre meča na opšte iznenađenje izostavljen iz tima i preselio se na tribine gde je ćaskao sa Mendešom i direktorom Vasiljevim. Tema je mogla da bude samo jedna: transfer iz Monaka. Dilema je samo da li će buduća destinacija biti Mančester ili Madrid.

Za to vreme, Monako je nastavio da se muči, a novi trener Leonardo Žardim očigledno ne može da poveže sve konce igre. Lil je poveo golom Nolana Rua u 18. minutu. Francuski napadač je kontranapad i dobru asistenciju Mendeša krunisao preciznim udarcem iz prve. Za Rua je ovo bio treći gol u tri meča protiv Monaka!

Monako nije imao Falkaa, ali na svu sreću ima Dimitra Berbatova. Bugarin je u sjajnoj formi u poslednje vreme, a u 61. minutu je postigao šesti gol u poslednjih osam prvenstvenih mečeva. Dobro je reagovao na asistenciju Janika Fereire Karaska. Bio je to prvi gol koji je primila odbrana Lila od početka šampionata.

Ubrzo je Karasko mogao da se upiše i u listu strelaca, ali je bio neprecizan u situaciji „jedan na jedan“ sa protivničkim golmanom. Sjajnu priliku je propustio i rezervista Marsijal, tako da je meč završen podelom plena...

 

LIGA 1 - 4. KOLO

Petak:
Marselj - Nica 4:0 (2:0)
/Paje 19, 48, Tovan 45, Barada 87/

Subota:
Monako - Lil 1:1 (0:1)
/Berbatov 61 - Ru 18/

20.00: Kaen - Ren
20.00: Lans - Rems
20.00: Lorijen - Gengan
20.00: Nant - Monpelje
20.00: Tuluz - Evijan

Nedelja:
14.00: Bordo - Bastija
17.00: Mec - Lion
21.00: Pari Sen Žermen - Sent Etjen

(FOTO: Action images)

  


tagovi

Dimitar BerbatovEvropaFrancuskaLiga 1LilMonakoNolan RuRadamel Falkao

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara