""
""

Feldin i Antić propuštaju MZT

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.01.18. | 14:18

"Očekujem da odigramo dobru utakmicu, ali moramo da budemo i maksimalno oprezni", kaže Dušan Alimpijević

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su u nedelju za Skoplje, gde ih u ponedeljak očekuje meč 17. kola ABA lige protiv ekipe MZT-a. Duel sa ekipom iz Skoplja igra se od 18 časova u dvorani „Jane Sandaski". Zbog povreda na ovom duelu neće igrati Feldin i Antić.

MOZZART KVOTE ZA OVAJ MEČ

Izabrane vesti

I pored činjenice da je duel crveno-belih i MZT-a meč ekipa iz vrha, odnosno sa dna tabele, igrači Crvene zvezde i trener Dušan Alimpijević sa maksimalnim oprezom pristupaju ovoj utakmici.
Za razliku od prve utakmice u Beogradu, dosta toga se promenilo u ekipi MZT-a. Tu je novi trener, došlo je dosta novih igrača, posebno na pozicijama četiri i pet, stigli su Majstorović, Spasojević...Sa prošlom utakmicom i pobedom u Zagrebu, naš sledeći rival je zadržao šanse za opstanak, i sada im je svaka utakmica od velikog značaja u toj borbi. Prvi protivnik u toj seriji utakmica je Crvena zvezda i sigurno će biti motivisani da pokažu dobru igru i reakciju nakon dobre utakmice sa Cibonom. Zato moramo da shvatimo ovu utakmicu najozbiljnije moguće, jer se naš prioritet zna. Očekujem da odigramo dobru utakmicu, ali moramo da budemo i maksimalno oprezni, jer ćemo nastupiti bez povređenih Antića i Feldina", rekao je trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

Ekipa Zvezde se nakon meča u Skoplju, vraća autobusom za Beograd i počinje pripreme za novi evroligaški duel sa Olimpijakosom koji je na programu 26. januara u Pioniru.

(FOTO: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaDžejms FeldinEvropaJadranska ligaPero Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara