""
""

FIFA virus kosi kao kuga: Holanđani u Kazahstanu ostali bez dvojice golmana!

Vreme čitanja: 2min | sub. 10.10.15. | 21:02

I onda se pitate, zašto selektori zovu po trojicu golmana

FIFA virus kosi redom! Popularni nadimak za povrede igrača tokom reprezentativne pauze nikada nije bio češće pominjan. U klubovima širom Evrope čupaju kose zbog vesti koji svakodnevno stižu iz reprezentativnih kampova. Pravi uragan povreda sa svih strana sveta…

Izabrane vesti

Katastrofa „prokletih“ kvalifikacija: Preko noći FIFA virus pokosio fudbalske zvezde širom planete!

Najnovija vest glasi da su se u Kazahstanu povredila čak dvojica holandskih golmana. Loše vesti ovog puta idu na adresu Ajaksa i Njukasla. Selektor Lala Deni Blind je planirao da meč u Kazahstanu počne sa Jasperom Silesenom na golu, ali je Ajaksov čuvar mreže u finišu zagrevanja povredio leđa i Blind je 15 minuta pore početka meča morao da lansira Tima Krula u startnih 11.

Njukaslov golman je izdržao do 80. minuta, a onda je i on morao van terena. Uhvatio se za koleno i tražio izmenu. Tako je Blind morao da se osloni na trećeg golmana. Uveo je u igru Džerona Zuta iz PSV Ajndhovena. Zutu je to bio prvi meč u nacionalnom timu i postao je 750. debitant u istoriji holandske reprezentacije.

Ovo su posebno loše vesti za Njukasl, s obzirom da je povređena Krulova prva alternativa Karl Darlou. On je van stroja zbog povrede stopala. Stepen Krulove povrede se još ne zna, ali sve su prilike da će na golu Njukasla naredne nedelje stajati treći golman Rob Eliot, a da će na klupi biti 18-godišnji Fredi Vudmen koji će biti vraćen sa pozajmice iz Krouli Tauna. 

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: Action images)


tagovi

Tim Krulreprezentativni fudbalreprezentacija HolandijeKvalifikacije za EURO 2016Jasper SilesenHolandijaEvropaEredivizijaDžeron ZutAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara