""
""

Filipović: Stvari će tek da dođu na mesto

Vreme čitanja: 2min | sre. 19.07.17. | 17:39

Sledeći rival je Grčka za dva dana

Vaterpolisti Srbije upisali su drugu recku na Svetskom šampionatu u Budimpešti, a ceh je platila selekcija Španije. Srpski igrači složni su u oceni da je Furija bila prvi ozbiljan test na turniru, ali redom ističu da bi igra tek trebalo da dođe na šampionski nivo.
"Naša prva prava utakmica na šampionatu. Bitna pobeda koja nas vodi ka cilju, prvom mestu u grupi. Ritam je za sada dobar, ali sam ubeđen da će iz dana u dan biti sve bolji. Moglo je i da bude drugačije ali smo na vreme našli igru za njih i posle 5:1, sve je bilo rešeno“, rekao je Milan Aleksić.

Izabrane vesti

Andrija Prlainović je preokrenuo rezultat.
“Malo smo se pribojavali ovakve utakmice. Ipak mladi su i treba im vremena da nam se približe, Osim početka nismo imali probleme. Raduje me dobra igra . Za ovaj trenutak sve je kako treba. Da budemo ovakvi protiv Grka i imam siguran put do polufinala.“

Kapiten Filip Filipović je pre svega istakao dobru igru u odbrani.
“Imali smo strpljenja da sačekamo naše šanse. Dobili smo prednost, uvećavali je do kraja a moglo je i više golova da bude u njihovoj mreži.Veoma dobra realizacija igrača više. Moramo da popravimo realizaciju iz pozicionog napada. Treba nam još vremena da sve stvari postavimo na svoje mesto.“

Reprezentacija će posle podne odmarati a Savić je za sutra zakazao dva treninga. Protiv Grka je dovoljan bod, ali na tu računicu niko u našem timu ne obaća pažnju.

(FOTO: Starsport)


tagovi

Andrija PrlainovićFilip FilipovićMilan AleksićŠpanijaSrbijaSvetsko prvenstvo u vaterpoluvaterpolisti Srbijevaterpolo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara