"Detalj sa polufinalnog susreta Novog Pazara i Crvene zvezde"
"Detalj sa polufinalnog susreta Novog Pazara i Crvene zvezde"

FINALE ODBOJKAŠKOG KUPA - Voša u grotlu Pendika

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.03.17. | 13:12

Domaćin Novi Pazar večeras od 18 časova juri prvi, a Vojvodina čak 15. trofej Kupa Srbije

Detalj sa polufinalnog susreta Novog Pazara i Crvene zvezdeKao što se i očekivalo, u finulu 52. izdanja nacionalnog odbojkaškog kupa večeras od 18 h snage će odmeriti Novi Pazar i Vojvodina.

Dva najjača tima Superlige viđena su i pre finalnog vikenda za glavne favorite, što su i dokazali. Iskusni Novi Pazar pobedom u dramatičnom meču nad mlađanom ekipom Crvene zvezde od 3:2, a Voša u manje-više rutinskom meču protiv velikog iznenađenja, Kosovske Mitrovice od 3:1.

Izabrane vesti

NOVI PAZAR - VOJVODINA H1 (-1,5) KVOTA 2,60 

Prvoplasirani tim naše Superlige, Vojvodina, koja ima četiri boda više od prvog pratioca, Novog Pazara, ukoliko slavi podići će čak 15. pehar kupa. Međutim, put nikako neće biti lak pošto će protiv sebe odličnu ekipu Novog Pazara, ali i celu dvoranu Pendik koji su plasmanom u finale već ostvarili najveći uspeh u četiri decenije dugoj istoriji kluba. A to su najbolje na svojoj koži osetili neiskusni odbojkaši Crvene zvezde koje je paklena atmosfera, kakvu i zaslužuje ovakvo takmičenje prosto oduvala u petom setu.

Što se tiče prognoze, ona je zaista teška pošto su u pitanju veoma izjednačene ekipe. U dosadašnja dva susreta u ligi rezultat je u potunosti izjednačen. Oba tima su pred svojim navijačima slavila sa po 3:1, tako da je u prednosti domaćin. 

Prošle sezone kup je pripao Crvenoj zvezdi. Direktan prenos finala možete pratiti na RTS 2.

OSVAJAČI KUPA
14  - VOJVODINA, NOVI SAD
13 - CRVENA ZVEZDA, BEOGRAD
7 - PARTIZAN, BEOGRAD
3 - JUGOSLAVIJA, BEOGRAD
1 - RIBNICA KARALJEVO
1 - RADNIČKI, KRAGUJEVAC


tagovi

SrbijaOK VojvodinaOK Novi PazarOdbojkaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara