""
""

Fjorentina kupila Nikolu Kalinića, sledeći je „a la Van Basten“ Kasami! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 13.08.15. | 20:45

Viola završila transfer zamenika Marija Gomeza, u narednih nekoliko dana stiže i vezista Olimpijakosa...

Dugo se čekalo da Fjorentina pronađe pravo napadačko rešenje za narednu sezonu i kapariše adekvatnu zamenu za Marija Gomeza, a posle nedelja potrage i svakodnevnih pregovora Viola je kupila - Nikolu Kalinića!

Izabrane vesti

Tim sa stadiona "Artemio Franki" doveo je dojučerašnjeg napadača Dnjipra, koji je u četvrtak u ranim prepodnevnim časovima doleteo u Firencu, a isti dan prošao je medicinske preglede, čime će transfer vredan 5.000.000 evra biti kompletiran. Hrvatski centarfor, koji je u prošloj sezoni ubeležio 19 golova na 48 utakmica u svim takmičenjima potpisaće ugovor na četiri godine, a već u petak ujutru transfer bi trebalo da bude ozvaničen. 

Kalinić je odlično počeo novu sezonu, pošto je na četiri susreta uknjižio tri pogotka. 

Odmah po završetku Kalinićevog transfera uprava Fjorentine bacila se na sledeći veliki posao - Pajtima Kasamija. Švajcarski reprezentativac, koji je mnogima ostao u sećanju po onom pogotku "a la Van Basten" u vreme kada je igrao za Fulam, nalazi se na izlaznim vratima Olimpijakosa. Kasamijev agent Mino Rajola već je stupio u kontakt sa ljudima iz Firence, a pregovori su dobili pozitivan tok, pa italijanska Gazeta delo Sport tvrdi da bi transfer trebalo da bude ozvaničen već tokom naredne nedelje. 

Ljubitelji italijanskog fudbala Kasamija pamte i po pobedonosnom pogotku protiv Juventusa u prošlosezonskoj grupnoj fazi Lige šampiona. U minuloj takmičarskoj godini odigrao je 36 utakmica i postigao pet pogodaka na svim meridijanima.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Serija Aprelazni rok 2015Pajtim KasamiNikola Kalinić fudbalerItalijaFjorentinaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara