""
""

FSS isterao svoje: Imamo novu Zajednicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.10.17. | 18:42

'Na danas održanoj sednici Skupštine Zajednice klubova Super lige Srbije prihvaćena je odluka Fudbalskog saveza Srbije o formiranju ’’Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije

Na sajtu Superlige večeras je objavljeno saopštenje o formiranju ''Zajednice fudbalskih klubova Superlige i Prve lige Srbije''.

Ovakav potez je očekivan posle nedavne odluke FSS, a današnje saopštenje tim povodom prenosimo u celini.
''Na danas održanoj sednici Skupštine Zajednice klubova Super lige Srbije prihvaćena je odluka Fudbalskog saveza Srbije o formiranju ’’Zajednice fudbalskih klubova Super lige i Prve lige Srbije’’.

Izabrane vesti

Takođe, donete su odgovarajuće odluke kojima je promenjen Statut Zajednice, kako bi se klubovima Prve lige Srbije omogućio prijem u članstvo Zajednice, što praktično znači da će svi klubovi saveznog ranga takmičenja funkcionisati u okviru jedne zajedničke organizacije.

Pored drugih pitanja koja su razmatrana na današnjoj sednici, a u skladu sa novim Statutom Fudbalskog saveza Srbije, izvršen je i izbor delegata klubova Super lige Srbije koji će biti članovi najvišeg organa Fudbalskog saveza Srbije'', navodi se u saopštenju..


tagovi

EvropafssZajednica superligaša

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara