""
""

FSS podržao Davora Šukera!

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.03.15. | 16:54

„I da Davor nije došao u ovu posetu, imao bi podršku Fudbalskog saveza Srbije za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA“, rekao Tomislav Karadžić

Prvo čovek hrvatskog fudbala Davor Šuker dobio je podršku čelnika FSS u kandidaturi za članstvo u Izvršnom komitetu UEFA!

To je epilog današnjeg sastanka u Staroj Pazovi! Nekadašnji golgeter Dinama i Real Madrida odgovornima sa Terazijama 35 izložio je svoj program, a razgovaralo se o raznim aspektima regionalne saradnje.
„Za članstvo u Izvršnom Komitetu UEFA bilo je neophodno da sastavim sopstveni program i sa njim upoznam što veći broj članica UEFA . Razumljivo, jedna od obaveznih stanica bila je i Srbija gde sam se susreo sa starim prijateljima i kolegama s kojima imam kvalitetnu saradnju. Nadam se da ću uspeti u sopstvenim planovima, da ću se uključiti u rad organa UEFA i da ću na taj način, pored ostalog, biti u mogućnosti da pomognem brojnim zemljama u regionu s obzirom da nas muče gotovo iste brige“, rekao je Davor Šuker.

Izabrane vesti

U ime Fudbalskog saveza Srbije, o zaključcima sastanka sa Davorom Šukerom, govorio je predsednik naše organizacije, Tomislav Karadžić.
„I da Davor nije došao u ovu posetu, imao bi podršku Fudbalskog saveza Srbije. Srećan sam, ipak, što je došao, zapravo on je ovde uvek dobrodošao. Naša dva Saveza su i do sada imala saradnju na visokom nivou, očekujem da se tako nastavi i u budućnosti“, poručio je Karadžić.

(Foto: MN Press)


tagovi

Tomislav KaradžićSrbijameđunarodni fudbalHrvatskafssFIFAEvropaDavor Šuker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara