"Ipak rešio da ostane, kad je emotivac"
"Ipak rešio da ostane, kad je emotivac"

Gatuzo pravi emotivac: Navijači me ubedili da ostanem na Kritu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.10.14. | 14:12

Bivši fudbaler Milana posle razgovora sa čelnicima kluba i navijačima povukao ostakvu i najavio veliki borbu do kraja sezone

Ipak rešio da ostane, kad je emotivac

Kakav veleobrt  na Kritu! Italijanski trener Đenaro Gatuzo povukao je odluku o ostavci na mesto šefa stručnog štaba OFI sa Krita posle razgovora sa predstavnicima navijača i članovima Uprave.

Izabrane vesti

"Posle dugih i napornih razgovora sa članovima Uprave i nakon što sam video koliko me vole i poštuju navijači, odlučio sam da povučem ostavku. U narednom periodu svi zajedno moramo da se borimo jače nego ikad", rekao je Gatuzo novinarima na Kritu.

Bivši italijanski reprezentativac jutros je podneo ostavku uz obrazloženje da se igrači ne trude dovoljno, a da u klupskoj administraciji vlada potpuni haos.

"Uložio sam znanje i energiju, ali ne mogu ja jedini da rešavam probleme ovog kluba. Žao mi je, ali ne mogu da nastavim. Igrači mi ne veruju", rekao je Gatuzo obrazlažući ostavku.

OFI se posle sedam kola nalazi na 11 mestu sa devet bodova. Gatuzo je tokom karijere vodio Sion, gde je bio igrač-trener i Palerma.

On je kao fudbaler stekao status legende u Milanu za koji je odigrao 335 utakmica i osvojio 10 trofeja, a sa reprezentacijom Italije bio je svetski šampion pre osam godina.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Đenaro GatuzoEvropaGrčka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara