"Luis Skola, Leo Gutijerez i Pablo Priđoni"
"Luis Skola, Leo Gutijerez i Pablo Priđoni"

Gaučosi pregazili Sombrerose (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 10.08.14. | 14:28

Argentina ostvarila ubedljivu pobedu nad Meksikom - 96:71

Luis Skola, Leo Gutijerez i Pablo PriđoniŠta bi bilo da je u ekipi igrao još i Manu Đinobili? Košarkaška reprezentacija Argentine ostvarila je ubedljivu pobedu nad selekcijom Meksika rezultatom 96:71 (19:26, 28:21, 20:14, 29:10) i tako nastavila vrlo uspešne pripreme za Mundobasket u Španiji (30. avgust - 14. septembar).

Prvi protivnik Srbije na tradicionalnom turniru Trofej Beograda, koji će se ove godine igrati 16. i 17. avgusta u Kombank Areni odigrao je napadački jednu gotovo savršenu partiju, a selektor Gaučosa Hulio Lamas imao je priliku da u vatru baci kompletan roster. 

Izabrane vesti

Posebno dobro Argentina je odigrala u poslednjoj deonici, kada je uspela da strpa čak 29 poena u koš rivala, koji je ostavljen na svega deset ubačenih koševa u tom periodu. Treba istaći da je Meksiko igrao bez Gustava Ajona, jednog od najboljih igrača tima Serhija Valdeolmilosa

Najefikasniji igrač Argentine bio je Leo Gutijerez sa deset poena, dok je na drugoj strani Kruz ubacio 25 koševa.

Podsetimo, Srbija će protiv Argentine odigrati prijateljski meč 16. avgusta, sa početkom u 20.30. Takođe, Argentina je potencijalni rival Orlova u drugoj rundi Mundobasketa, zajedno sa Grčkom, Hrvatskom, Filipinima, Senegalom i Portorikom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Pablo PriđoniMundobasket2014MeksikoLeo GutijerezArgentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara