"protest navijača Čarltona"
"protest navijača Čarltona"

Gazda Čarltona navijačima: Kad vam se ne sviđa film, vičete li na vlasnika bioskopa?

Vreme čitanja: 1min | sre. 16.03.16. | 09:25

Bolje da je ćutao

protest navijača ČarltonaMrtvački kovčezi nisu posebno uzbudili gazdu Čarltona Rolana Dušatela. Uostalom, čini se da se navijači Adiksa i vlasnik kluba kome preti ispadanje u treću ligu Engleske uopšte ne razumeju. Kao da ne pričaju istim jezikom. Jer kako drugačije razumeti gazdino otvoreno pismo javnosti koje bolje da nije ni ugledalo svetlost dana, pošto je izvesno samo da će dodatno naljutiti pristalice kluba.

Biznismen iz Belgije je, naime, nedeljne proteste nazvao pokušajem pojedinaca da izdejstvuju prodaju kluba i podsetio ih da u ovakvim uslovima - Čarlton je trenutno pretposlednji na tabeli - baš i nije lako naći kupca. I to je OK, ali je potpuno pogrešan zaključak pisma u kome gazda Dušatel pokušava da objasni navijačima šta je njegova direktorka Ketrin Mer želela da kaže kada ih je uporedila sa - potrošačima.

Izabrane vesti

Dušatel nije popravio situaciju...
"Problem je što navijači sebe ne vide kao potrošače... Kada vam se ne dopada film, da li ćete ustati i vičete na vlasnika bioskopa?".

Pokušao je kasnije da se ispravi, rekavši da je njemu kao biznismenu teško da uskladi poslovne zahteve sa željama navijača... Bolje da je ćutao.

Pratite MOZZART Spor i na našoj novoj Fejsbuk stranici

(FOTO: Action Images)


tagovi

Rolan DušatelEvropaEngleskaČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara