""
""

Gde ćete lepšu vest: Vraća se Holger Badštuber

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.07.16. | 15:51

I to večeras

Vraća se! Holger Badštuber (27) ponovo če zaigrati fudbal. I to večeras.

Štoper Bajerna, koji zbog velikog broja povreda slovi za jednog od najvećeg malera savremenog sporta, trebalo bi opet da kroči na teren. Planirano je da se publici predstavi u noći između srede i četvrtka, od 03.00, u Čikagu, gde se Bavarci sastaju sa Milanom u Internacionalnom kupu šampiona.
Smatram da bi od večeras trebalo da počne period njegovog povratka. Verujem da za početak može da izdrži 30 do 40 minuta na terenu“, najavio je novi trener minhenskog kluba Karlo Ančeloti.

Izabrane vesti

MOZZART KVOTE: Bajern - Milan 1 (1,65), X (3,70), 2 (4,90)

Badštuber je bio van stroja od početka februara, kad je izvrnuo članak. Prethodno je odigrao samo sedam bundesligaških utakmica, jer je jesen propustio usled rupture mišića. Ranije se mučio sa povredom prednjih ukrštenih ligamenata, listom, zadnjom ložom... Nema šta ga nije snašlo. Doduše, sve je izdržao. Svaka mu čast na toj čeličnoj volji.
Važno je što sam posle povrede na miru mogao da se posvetim oporavku. Potrebno je da pokrete dovedem do stanja automatizma, međutim, bilo bi pravo čudo ukoliko bih od nula do 100 procenata spremnosti stigao odmah. To mora da bude postepeno“, oprezan je Holger Badštuber.

Njegovom povratku posebno se raduje kapiten Bajerna, Filip Lam.
Dugo se mučio, prošao je kroz težak period života. Ponovo je deo tima i oduševljen sam što će uskoro ponovi biti pored mene an terenu“, dodao je Lam.

(FOTO: Action images)


tagovi

NemackaHolger BadštuberEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara