Divok Origi
Divok Origi

Gde je, šta radi Divok Origi?

Vreme čitanja: 1min | pon. 04.06.18. | 14:00

Belgijski napadač traži izlaz iz lavirinta, agent pregovara s Turcima

Divok Origi i Volfzburg. Trebalo je to da bude brak iz obostrane koristi u kojem će Belgijanac izboriti za minutažu i put na Mundijal u Rusiju, makar kao zamena za Lukakua, a nemački klub otrgnuti iz prosečnosti i pokušati da se izbori bar za Ligu Evrope. Godinu dana kasnije, nijedna strana nije ispunila zacrtano...

Budućnost Origija, jednog od nekada najvećih talenata svetskog fudbala, sada je potpuno u rukama Liverpula. Nažalost, činjenica da je Belgijanac za godinu dana na pozajmici u Bundesligi zabeležio samo 31 nastup (ugalvnom kao rezerva) i dao svega šest golova nisu mu baš lepa preporuka.
"Pogrešili smo što smo izabrali Volfzburg", priznaje menadžer Belgijanca u izjavi za turske medije.

Izabrane vesti

Međutim, postoji i jedna konkretna ponuda.
"Ostaje nam da sačekamo Klopovu odluku, da vidimo da li Nemac želi da Divok ostane na Enfildu ili hoće da ga proda. Nećemo više da idemo nigde na pozajmicu. Hoćemo klub koji ima plan s njim. Zato sam pričao sa Bešiktašom", dodao je menadžer napadača.     

Podsetimo, Divok Origi je stigao u Liverpul iz francuskog Lila za oko 12.000.000 evra u leto 2014. godine, što bi Crveni mogli da povrate skorijom prodajom već ovog leta. Ali prvo da sačekamo Klopov konačni sud.

Foto: Action Images


tagovi

Divok OrigiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara