"Gigs"
"Gigs"

Gigs poželjna zamena za mrtvaka koji hoda

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.09.16. | 09:11

Tako su mediji u Engleskoj opisali Frančeska Gvidolina trenera Svonsija. Ističe se njegov loš odnos sa igračima i to što je propuštao jutarnje treninge kako bi gledao Tur de Frans

GigsRajan Gigs nije uspeo da se zadrži u Mančester Junajtedu, ali ima zainteresovanih za njegove trenerske usluge. To je Svonsi. Tačnije Hju Dženkins, predsednik kluba.

Trenutni trener, odnosno menadžer, Frančesko Gvidolin se bori da sačuva posao, Dženkins je želeo da napravi smenu već sada, ali je to blokirano od strane američkih vlasnika koji žele da se nastavi kontinuitet i pruži još malo šansa Gvidolinu.

Izabrane vesti

Predsednik Labudova je želeo da se sastane sa Gigsom pre sudara sa Mančester Sitijem u Liga kupu (1:2), ali su ti planovi odloženi.

Potencira se loš rad 60-godišnjeg Gvidolina kog su u tamošnjoj javnosti prozvali "mrtvakom koji hoda". To vam dovoljno govori o svemu. Ističe se njegov loš odnos sa ekipom, ponajviše sa glavnim igračima. Već se javno sukobio sa Nilom Tejlorom i Ki Sung Jungom. A ko zna šta se još dešavalo iza scene...

Čak se pominje da je Gvidolin u predsezoni u Sjedinjenim Američkim Državama bio toliko nezainteresovan za vođenje tima da je propuštao jutarnje treninge da bi gledao Tur de Frans.

Svonsi je odradio slab prelazni rok. Pobegli su mu Naser Čadli (otišao u VBA), Hakim Zijek, Džo Alen, Leonardo Uljoa... Doveden je Fernando Ljorente, ali 31-godišnji Španac nikako da proradi. Nije postigao gol na prvih pet utakmica na kojima Svonsi ima jednu pobedu i nalazi se na 14. mestu Premijer lige.

Možda je Velšanin Gigs pravi čovek za ovaj posao. Deluje da će se to desiti uskoro. Pratićemo dalje ovu priču.

(FOTO: Action images)


tagovi

Rajan GigsPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara