Gigs razočaran: Nekada smo imali Kantonu, a sad ovog Lukakua

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.12.18. | 10:40

Legenda Junajteda veruje da klub može mnogo bolje od belgijskog napadača

Crni oblaci nadvili su se iznad Old Traforda, a bura ne prestaje.

Mančester junajted izgubio je još jednu veliku utakmicu i tako došao u situaciju da već sada ima čak 19 bodova zaostatka upravo do dželata Liverpula, zbog čega kritike pljušte sa svih strana. Legende Junajteda ujedinile su se protiv sadašnjih igrača i trenera Žozea Murinja i nalaze se na otvorenoj liniji vatre najjačih kritika. Roj Kin je juče isprozivao Pola Pogbu, Geri Nevil i Rio Ferdinand nedeljama unazad pletu mrežu oko Murinja, a ni ostali ne dobijaju popust. 

Izabrane vesti

Sada se na meti kritika našao Romelu Lukaku, a prvi put posle duže vremena oglasio se Rajan Gigs! Legendarni as Junajteda i bivši pomoćnik Luja van Gala na klupi Đavola razočaran je igrama belgijskog napadača i veruje da klub može da ima mnogo kvalitetnijeg golgetera od onog koji je pre dva leta plaćen vrtoglavih 85.000.000 evra.
“Nekada smo imali napadače poput Erika Kantone, koji je svaku polušansu pretvarao u gol, a sada imamo ovog Romelua Lukakua, koji upropasti mnogo napada i čak ne ume da iskoristi dobre situacije, kada mu igrači stvore šansu“, bio je vrlo oštar velški ofanzivac.

Međutim, Geri Nevil vidi drugog krivca za poraz od Liverpula i generalno loše stanje tima.
“Pre ili kasnije Murinjo će otići i ja bih iskreno voleo da se to dogodi na kraju sezone, ali kada vidim ovaj apatični tim...“, ostao je nedorečen Nevil, da bi zatim dodao:
“Neverovatno mi je da je Junajtedova uprava Murinju uopšte ponudila višegodišnji ugovor, a znaju za njegovu famoznu treću sezonu i šta mu se dešava sa klubovima koje vodi. Svi znamo kakav ugovor ima Murinjo i da bi njegovo otpuštanje sada klub koštalo čitavo bogatstvo“, upozorava nekadašnji defanzivac.

Nimalo prijatno biti član Junajteda ovih dana...

Foto: Reuters


tagovi

Rajan GigsRomelu LukakuGeri Nevil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara