"Rajković"
"Rajković"

Glas naroda: Navijači Hamburga traže da Rajković i Kačar ostanu! A žele da vide leđa kapitenu Van der Vartu

Vreme čitanja: 2min | čet. 26.02.15. | 14:07

Srpskim internacionalcima u junu ističu ugovori, uprava kluba im dala rok do kraja aprila da se dokažu

RajkovićSpasao se Hamburg prošle godine u baražu selidbe u Cvajtu, čeka ga i ove sezone grčevita borba za opstanak, a dok igrači jure bodove u Bundesligi, čelnci spremaju plan kako bi trebalo da izgleda tim za narednu sezonu. Pogotovu ako se zna da čak šestorici igrača ističe ugovor u junu i da bi na leto mogli da napuste najveću nemačku luku bez obeštećenja.

Reč je o Hajku Vestermanu (31), Rafaelu van der Vartu (32), Marselu Jansenu (29), Ivi Iličeviću (28), ali i dvojici srpskih internacionalaca Slobodanu Rajkoviću (26) i Gojku Kačaru (28). U nameri da olakša posao upravi kluba, uticajni Bild je opipao puls navijača i došao do zaključka da bi pristalice Hamburga najpre volele da u timu ostanu Rajković, Jansen i Kačar, ali, ono što je posebno zanimljivo je činjenica da jedva čekaju da klub napusti kapiten Van der Vart. Možda i zbog činjenice da je Holanđanin u lošoj formi, pa je ove sezone dao tek četiri gola u prvenstvu.

Izabrane vesti

Rezultati ankete, u kojoj je glasalo 20.000 navijača pokazuju da, na primer, Rajković, uživao ogromno poverenje među fanovima, uprkos činjenici da su ga povrede značajno omele i da je posle odsustva zbog pucanja prednjih ukrštenih ligamena tek počeo da igra za HSV, pa je u dosadašnejm toku sezone skupio tek četiri utakmice.

Kačar je posle povratka sa pozajmice iz Japana dugo bio van ekipe, ali se početkom 2015. vratio na teren, odigrao tri utamice, na prethodnoj sa Borusijom iz Menhengladbaha prvi put bio starter, a u njegovom slučaju navijači su doslovce podeljeni.

Navijačima je za svakog od šestorice fudbalera kojima ističe ugovor postavljeno identično pitanje: Da li ste za toda ostane u Hamburgu?

Uverite se kakvi su rezultati:

Slobodan Rajković: Da 71%, Ne 29% anketiranih
Marsel Jansen: Da 55%, Ne 45%
Gojko Kačar: Da 47%, Ne 53%
Ivo Iličević: Da 19%, Ne 81%
Rafael van der Vart: Da 15%, Ne 85%
Hajko Vesterman: Da 13%, Ne 87%.

Ovo je glas navijača. S druge strane, u upravi kluba smatraju da sva šestorica fudbalera imaju rok da do kraja aprila ubede odgovorne sa zaslužuju obnovu saradnje.

(FOTO: Action images)
 


tagovi

Slobodan RajkovićRafael Van der VartNemackaHamburgerHamburgGojko KačarEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara