""
""

Gogić: Sramota što nismo dobili zonaša, ali gol mi mnogo znači

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.13. | 13:57

Povratnik u redove Crvene zvezde smatra da će kvalitet tima morati vrlo brzo da ispliva i da su loši rezultati prolazna kriza

Novi fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić, koji je u smiraj prelaznog roka stigao iz Jagodine na Marakanu, za prvi tim najtrofejnijeg srpskog kluba debitovao je još pre desetak godina. Tadašnji trener Slavoljub Muslin ukazao mu je šansu kao omladincu u prijateljskom susretu protiv ekipe Borca iz Banja Luke, a on se u visokoj pobedi upisao u strelce.

Fudbal ga je kasnije odveo na druge adrese da bi ponovo krajem avgusta zajedno sa talentovanim golmanom Rajkovićem stigao u Ljutice Bogdana 1a. Zanimljivo, Gogić je i novi početak među crveno-belima obeležio golom u prijateljskom susretu (protiv Jedinstvom iz Uba), a pre toga je u igru ušao u finišu duela sa Radničkim iz Kragujevca.

Izabrane vesti

Odaje Marakane nisu nikakva nepoznanica za 27-ogodišnjeg fudbalera. Tokom omladinskog staža gde je prošao sve selekcije uživao je noseći najdraži dres. Kako je i sam rekao prilikom predstavljanja, po drugi put ostvario je san i ovoga puta ne bi sebi "oprostio" da ne ostavi trag u klubu i ne izbori se za mesto na listi igrača koji su sa Zvezdom osvajali trofeje.

"Još sam pod utiskom. Vratio sam se u najveći klub na ovim prostorima, odlično sam prihvaćen od strane saigrača i još uvek sam pod utiscima zbog povratka. Jedino što za sada ne ide po planu su rezultati, ali verujem da će vrlo brzo kvalitet koji posedujemo doći do izražaja i da će sve doći na svoje mesto".

Trener Stojanović nije krio nezadovoljstvo učinkom pojedinaca u prijateljskom susretu sa Jedinstvom. Koliko-toliko utisak je popravio Gogić golom za izjednačenje.

"Svakom fudbaleru pogodak, bez obzira da li se radi o prijateljskom ili zvaničnom meču, dosta znači. Sramota je što nismo pobedili ekipu iz zonske lige i šef je s pravom bio nezadovoljan. Sigurno da očekujem u nastavku sezone bolje partije i pobede".

Posle neočekivanog remija sa Donjim Sremom, prvenstvo se za Crvenu zvezdu nastavlja nezgodnim gostovanjem ekipi Voždovca, koja još uvek nije osetila gorčinu poraza.

"Voždovac u svojim redovima ima nekolicinu iskusnih fudbalera, koji su se dokazali i u evropskim klubovima. Međutim, očekujem pobedu i smatram da je kvalitet na našoj strani. Trudim se na svakom treningu da se nametnem stručnom štabu. O konkurenciji na mestu na kome igram ne treba trošiti reči. Smatram da je o Milijašu, Ninkoviću, Kovačeviću i ostalima suvišno bilo šta reći. Njihovi fudbalski kvaliteti su poznati, i u takvoj, zdravoj konkurenciji, sigurno da očekujem da napredujem još više. Prvenstvo je dugo, verujem da ću ugrabiti svoju priliku i iskoristiti je na pravi način", konstatovao je na kraju izlaganja Goran Gogić.

(foto: MN Press)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran GogićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara