""
""

Gogićev meč života i čudesni niz u derbijima talismana Krnete

Vreme čitanja: 2min | sub. 02.11.13. | 21:29

Mnogi su sumnjali u njih dvojicu, ali su iskusni vezista i mladi štoper večeras na najbolji način odgovorili na kritike

Mnogo je bilo sumnji u kvalitet Zvezdinih igrača uoči meča. Mnogi su preispitivali kvalitete nekih crveno-belih prvotimaca, a čini se ponajviše kritika je išlo na račun Gorana Gogića i Jovana Krnete. U fudbalskom ratu protiv večitog rivala, pomenuti tandem je na najbolji način odgovorio na kritike i bio jedan od najvećih Zvezdinih kvaliteta ove večeri.
“Ovo je najveći momenat u mojoj karijeri. Ostvarili smo veliki trijumf. I to u pravom fudbalskom ratu. Možda publika nije imala šta da vidi, ali nama su najvažnija tri boda. Večno ću pamtiti ovu utakmicu, jer sam u debi derbiju ostvario trijumf”, rekao je Gogić.

Izabrane vesti

O svojoj igri, Gogić kaže:
“Kada sam dolazio u Crvenu zvezdu, bilo je mnogo sumnjičavih, nisu svi verovali u mene, ali ja sam znao da to mogu da iznesem. Sada je najbitniji tim

Jovan Krneta je bio komandant Zvezdine odbrane i zatvorio sve prilaze Bajkovićevom golu. Dokazao da je talisman za derbije. I na prvom seniorskom je ostvario pobedu i nastavio čudesan niz iz mlađih kategorija kada je u 20 derbija imao sve pobede i dva tri remija. Ali, tada u dresu Partizana. Odirgao je na visokom nivou i iznad svih očekivanja.
“Bitna pobeda. Nije bilo bog zna šta da se vidi jer smo igrali čvrsto kao i oni. Zadovoljan sam rezultatom, a posebno zbog činjenice da nismo primili gol. Bilo je dosta priča pred derbi i o našoj i o njihovoj odbrani, ali mi smo sve izdržali. Po dobrom ću pamtiti ovu utakmicu”, zadovoljno je konstatovao Krneta posle meča.

Na tu izjavu se nadovezao i njegov parnjak iz štoperskog tandema Darko Lazić
“Velika pobeda. O ovome sanjam 13 godina. Zaslužili smo da slavimo u tvrdom meču.”

(FOTO: Mozzartsport.com)


tagovi

FK Crvena zvezdaGoran GogićJovan KrnetaSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara