Golovi po tradiciji

Vreme čitanja: 1min | sre. 22.08.18. | 15:33

Uvek je prštalo u derbiju Njujorka

Derbi u kojem je uvek bilo golova.

Tako smo pre mesec dana najavili derbi Njujorka. I nismo pogrešili. Na svih 13 prethodnih međusobnih susreta ovih timova pao je bar jedan gol.

Izabrane vesti

Navalu domaćih predvodi David Vilja. Dosad je postigao devet golova, ali je mesec i kusur dana pauzirao zbog povrede. U velikom stilu se vratio na teren u pretprošlom kolu protiv Toronta kada se upisao u strelce. Sa druge strane, najveća uzdanica gostiju je Bredli Rajt Filips, koji je dosad 15 puta tresao protivničke mreže. 

Podsetimo, Patrik Vijera je napustio klupu Njujork Sitija i postao šef struke Nice, a zamenio ga je Domenek Torent, koji je 11 sezona proveo kao pomoćnik Pepa Gvardiole i sa njim osvojio 24 trofeja. Usled sjajnih poslovnih odnosa Mančester Sitija i Njujorka preselio se u SAD sredinom juna.

I Njujork Red Bul je nedavno ostao bez trenera, jer i Džejsi Marš želi da se oproba u Evropi, a šansu dobio Kris Armas, nekadašnji vezista Los Anđeles Galaksija i Čikaga. Dosad je radio kao asistent u Njujorku, prethodno bio angažovan u ženskom fudbalu...

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 01:00 1743 MLS NY City - New York tgg gg 1,45
Ukupna kvota1,45

MLS, ISTOČNA KONFERENCIJA

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

Njujork Red BulNjujork Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara