""
""

Gomes i Murinjo? Blizu je...

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.06.16. | 19:25

Portugalski vezista ishvalio zemljaka koji ga zove na Old Traford

Od kako je Žoze Murinjo stigao na Old Traford prošle nedelje nema dana, a da se u engleskim medijima ne spomene da je portugalski vezista Andre Gomes jedna od najvećih želja Specijalnog u letnjem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Da li zato što imaju istog menadžera Žorža Mendeša ili što je stvarno dobar fudbaler, tek 22-godišnji Portugalac iz Valensije je jedna od glavnih meta Crvenih đavola i čovek koji treba da donese veći kvalitet u igiri Mančester Junajteda sledeće sezone.

Zvezda tima sa Mestalje trenutno se nalazi u Francuskoj sa selekcijom Portugala i poručuje da će o daljim koracima u karijeri odlučiti tek posle Evropskog prvenstva. Ipak, znamo svi da Murinju teško ko može da odoli, pa je valjda zato Gomes požurio da pohvali budućeg šefa stručnog štaba u jedom intervjuu.
„Murinjo je veliki trener, čovek u koga niko ne sme da sumnja. Moja budućnost je za sada neizvesna i ne interesuje me šta se piše u novinama. Videćemo posle Evropskog prvesntva šta će se desiti, za sada se radujem što počinje šampionat i što ću imati prilike da nastupam za Portugal“, poručio je diplomatski Gomes.

Međutim, jasno je da niko normalan ne bi odbio Mančester Junajted, pogotovo od kada je u Englesku stigao Žoze Murinjo, pa će Andre Gomes do kraja jula sigurno zadužiti crvenu majicu. Imaće Portugalac priliku da na velikoj sceni pokaže da li je igrač za evropski vrh ili samo ima dobrog menadžera, kao i Murinjo...

(FOTO: Action Images) 


tagovi

Žoze MurinjoValensijaTransferiPremijer ligaletnji prelazni rok 2016EngleskaAndre Gomes

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara