""
""

Gotovo: Darmijan novi igrač Junajteda!

Vreme čitanja: 1min | sub. 11.07.15. | 21:27

"Verujem da navijači Torina razumeju da sam morao da iskoristim priliku da dođem u klub kakav je Junajted. Radujem se što ću raditi sa takvim stručnjakom kao što je Luj van Gal", naveo je Darmijan

Mančester Junajted doveo je drugo pojačanje u ovom prelaznom roku, a dres Đavola, posle Memfisa Depaja, u subotu je obukao italijanski reprezentativac Mateo Darmijan.

Izabrane vesti

Darmijan je prošao lekarske preglede u Engleskoj i stavio potpis na četvorogodišnji ugovor sa trofejnim klubom sa Old Traforda, uz opciju da se saradnja produži za još pet meseci.

Ovaj fudbaler za Torino je debitova 2011. godine, a u dresu tog italijanskog kluba odigrao je 146 utakmica u svim takmičenjima.
“Dolaskom u Junajted ostvario mi se san. U Torinu sam proveo sjajne godine i moram da se zahvalim svima iz tog kluba, a pogotovo navijačima. Verujem da razumeju da sam morao da iskoristim priliku da dođem u klub kakav je Junajted. Radujem se što ću raditi sa takvim stručnjakom kao što je Luj van Gal“, rekao je Darmijan za sajt Junajteda.

Odbrambeni fudbaler je do sada za selekciju Italije odigrao 13 utakmica, a bio je deo ekipe koja je prošle godine učestvovala na Mundijalu u Brazilu.
“Mateo je desni bek koji može da igra i po levoj strani. Vrlo je snažan, može da ide i napred ka protivničkom golu i biće dobro pojačanje za ekipu“, rekao je trener Junajteda Luj van Gal.

(FOTO: Printscreen Twitter)


tagovi

Premijer ligaMateo DarmijanEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara