"Spektakl u Gračanici"
"Spektakl u Gračanici"

Gračanica sva u sjaju videla šampiona!

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.05.16. | 17:50

Crveno-beli gostovali na Kosovu i Metohiji i odigrali prijateljski meč za naš narod

Spektakl u Gračanici

Crvena zvezda je ulepšala četvrtak, 19. maj, stanovnicima Kosova i Metohije, tačnije Gračanice, koji su imali prilike da ugoste i vide uživo novog šampiona Srbije. 

Izabrane vesti

Najbolji srpski klub gostovao je na stadionu "Dragan Džajić", pred oko 2.500 gledalaca, gde je opravdao ulogu favorita, zabeležio ubedljivu pobedu od čak 9:2 (4:0), ali ono što je najvažnije i poslao poruku da je itekako uz narod dole koji ni u najtežim trenucima ne napušta svoja vekovna ognjišta.

Rezultat je naravno bio u drugom planu, ali spomenimo da su strelci za crveno-bele bili: Plavšić, Orlandić (dva puta), Babunski, Stojanović, Račić, Gavrić, Joveljić i Luka Ilić. Kod domaćina, inače četvrtoligaša, u strelce su se upisali Miloš Slavković i Nikola Đurđević u drugom poluvremenu.

Mnogo važniji je bio završetak meča, kada su brojni navijači, ne čekajući poslednji zvižduk glavnog sudije, pohrlili ka fudbalerima Crvene zvezde kako bi uzeli po koji suvenir za uspomenu na ovaj lep dan.

Inače, crveno-beli su naišli na divan prijem u Gračanici. Pre utakmice dočekali su ih najvatreniji navijači, a obišli su i čuveni manastir gde su u razgovoru sa sveštenstvom saznali kako se narod u ovom kraju svakodnevno bori sa nedaćama. U svakom slučaju, lepo gostovanje crveno-belih na Kosmetu, koje treba da ostane tradicija... 

Crveno-beli ispred manastira Gračanica

Lep prijem za Beograđane

Delije su ponovo bile u elementu

(FOTO: Crvena zvezda FK) 


tagovi

SuperligaSrbijaPrijateljske utakmiceGračanicaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara