""
""

Grej gura Barnli ka vrhu, Hal gubi dah (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 28.12.15. | 18:10

Momak koji je fudbalski stasao u Vulverhemptonu, ali nikad nije dobio šansu u prvom timu, postigao je het-trik i učvrstio Barnli na petom mestu koje vodi u plej-of

Kakav Barnli, strašan Barnli. Turf Mor je večeras skandirao ime Andrea Greja, a domaći tim slavio je sa velikih 4:0 protiv Bristol Sitija u 24. kolu Čempionšipa i najavio ozbiljnu borbu za povratak u Premijer ligu sledeće sezone.

Izabrane vesti

Momak koji je fudbalski stasao u Vulverhemptonu, ali nikad nije dobio šansu u prvom timu, postigao je het-trik i učvrstio Barnli na petom mestu koje vodi u plej-of.

Grej je udarao večeras jako kao čekićem po Bristolu i zakucao ga dodatno u opasnu zonu iz koje teško da će Siti izaći ako nastavi sa ovakvim igrama.

Protivničku mrežu Grej je tresao dva puta u završnici prvog poluvremena, a onda i u 78. minutu. Između toga, smestio se i pogodak Artfilda.

Ozbiljan kiks u borbi makar za plej-of napravio je Hal Siti, nekadašnji premijerligaš, koji je u gostima izgubio od Preston Nort Enda sa 1:0.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Pol Galaher u 66. minutu. Inače, ovo je ekipi Hala bio prvi poraz posle tri vezane pobede u duelima sa Prestonom

Tužne dane provodi još jedan bivši premijerligaš, Čarlton koji je porazom kod kuće protiv Vulverhemptona (0:2) čvrsto prigrlio pretposlednje mesto na tabeli.

Džordan Grejem u 52. minutu, a potom i autogol Harija Lenona otklonili su sve dileme oko pobednika u ovom duelu, a Vulverhempton je krenuo ka gornjem delu Čempionšipa.

ČEMPIONŠIP – 24. kolo:

Ponedeljak:
Bolton – Blekburn 1:0 (1:0)
/Mejdin 70/

Birmingem Siti – MK Dons 1:0 (0:0)
/Magoma 69/

Barnli – Bristol Siti 4:0(2:0)
/Grej 37, 45, 78, /

Preston – Hal Siti 1:0 (1:0)
/Galaher 66/

KPR – Hadersfild 1:1 (0:0)
/Polter 80 - Vels 86/

Reding – Brentford 1:2 (0:1)
/Mekliri 58 – Vuds 17, Kanos 72/

Čarlton – Vulverhempton 0:2 (0:0)
/Grejem 52, Lenon 83ag/

(FOTO: Action Images)


tagovi

Hal sitiEngleskaČempionšipBarnliAndre Grej

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara