""
""

Grof Božović: I kada odemo iz Zvezde svi će nas pominjati

Vreme čitanja: 2min | sub. 28.11.15. | 15:40

Zanimljiv odgovor je imao i na pitanje o partiji Uga Vijeire

Zvezda je upisala i 16.recku u nizu, a Miodrag Grof Božović našao se u klupskim monografijama ispred Slaviše Stojanovića. Mnogo razloga za zadovoljstvo posle teško, jako teško izvojevanog trijumfa protiv Voždovca u samom finišu meča.
“Voždovac je igrao sa petericom u poslednjoj liniji. Imali smo problema i nismo mogli da stvorimo šanse. Nije bilo lako, jer su se izvanredno branili. Mirisalo je na 0:0, ali srećno smo postigli prvi gol, a kao posledica toga došao je i drugi... Mnogo sam zadovoljan ponašanjem i zalaganjem igrača. Zaslužili su sreću”, poručio je Grof Božović.

Izabrane vesti

Rekord Slaviše Stojanovića je oboren, nova meta je niz Slavoljuba Muslina od 17 pobeda.
“Znači mi što smo oborili rekord, jer ste do sada stalno pominjali Slavišu. Znači sada ćete da pominjati i mene. Evo pozdravljam Slavišu. Rekao sam igračima da ne treba da odemo iz Crvene zvezde, a da nas niko ne pominje. A nas će sada pominjati”, dodao je Grof i otkrio da nema informacije o povredi Kataija.

Upitan je i u čemu je tajna Zvezdinug uspeha, odnosno da li je osnovni kvalitet tima to što nikada ne odustaje.
“Tajna je u dobrim igračima. Da nemam dobre igrače ne bi ovo mogli da radimo. Dobar trener je onaj koji sa dobrim igračima napravi uspeh. Oni su najzaslužniji za ovaj uspeh. Pokazali su da imaju budućnost. Na slatkim sam mukama. Ova ekipa ima karakter, tačno je da nikada ne odustaje. Da smo samo malo spustili ruke ne bismo pobedili”.

Zanimljiv odgovor je imao i na pitanje o partiji Uga Vijeire.
“Došla je familija da ga gleda, pa je zato proradio”.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara