""
""

Grof grmi na sudije: Previše se greši na našu štetu, hoćemo bolji tretman

Vreme čitanja: 1min | pon. 23.11.15. | 18:51

Trener Crvene zvezde poručuje da dobri rezultati ne mogu da izbrišu nezadovoljstvo zbog nekih odluka arbitara

Jesenji marš Crvene zvezde kroz domaći šampionat je nastavljen 15. uzastopnom pobedom u Nišu. Crveno-beli praktično već sada imaju titulu u džepu i samo čudo može da ih spreči u pohodu na titulu.

Izabrane vesti

Ipak, trener Miodrag Božović je danas digao glas zbog suđenja koje ide na štetu njegovog tima. Konkretno, u utakmici protiv Radničkog. Ranije se Božović žalio da sudije tolerišu grubu igru protivnika, a sada se pobunio zbog dve greške koje su mogle da budu fatalne po Zvezdu u Nišu.
“Dve kardinalne greške su napravljene na našu štetu, a sve zbog loših procena sudija. Prva, kada je priznat gol našeg rivala iz ofsajda, a druga kada je nama poništen čist gol zbog navodnog igranja rukom Ibanjeza. Mi smo kvalitetom i srcem dobili taj meč, ali takve stvari ne smeju da se događaju. Greške su prevelike. Zamislite samo da je situacija bila obrnuta i da smo mi dali gol iz ofsajda, a rivalu poništen čist pogodak. Pa o tome bi se pisalo i pričalo danima, pokretale bi se čitave afere, a sada reakcije nema... Mora da je bude jer je Zvezda na terenu, i to svima, pokazala da zaslužuje bolji tretman”, poručio je Miodrag Božović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaMiodrag Grof BožovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara