""
""

Grof ovu taktiku do sada nije koristio: S kontrabasom na violinistu Vujakliju!

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.12.15. | 13:19

„Njihov napadač nam je dao dva gola u prvenstvu. Istina, drugi je bio iz ofsajda“, poručio trener Crvene zvezde uoči kup okršaja sa Čačanima

Borac iz Čačka je jedan od retkih timova koji je ove jeseni namučio Crvenu zvezdu. Golovima Srđana Vujaklije Zebre su uzdrmale odbranu crveno-belih, što je dovoljan razlog da tim Miodraga Božovića bude obazriv uoči sutrašnjem meča u okviru osmine finala kupa (17 časova, TV Arena).
„Kup je takmičenje drugačije od prvenstva. Nema popravnog, često se dešava da autsajderi pobede. Vidim da su u Borcu dobro raspoloženi, da prete kako će da nas pobede. Drago mi je zbog toga, to je dodatni motiv za nas“, poručio je šef stručnog štaba Crvene zvezde Miodrag Božović.

Crveno-beli imaju 17 vezanih pobeda u svim takmičenja. Na megdan Borcu izaći će bez rovitog Aleksandra Kataija.
„Sigurno je to hendikep za nas. On je jedan od najboljih igrača Zvezde. Međutim, imamo dosta igrača koji su čekali šansu. Sada treba da pokažu da su kvalitet za Zvezdu. Takođe, oporavio se Pavićević, ali verovatno nećemo da rizikujemo“, dodao je Božović.

Izabrane vesti

Čačane više ne predvodi Nenad Lalatović. Mladog stručnjaka je zamenio Kosanović, ali kreatori uspeha su isti. U glavnim rolama su Filip Knežević i dvostruki strelac iz prvenstvenog duela Srđan Vujaklija.
Vujaklija je postigao dva gola u prvenstvu. Samo drugi iz ofsajda. On kada postigne gol svira violinu, pa ćemo mi morati da igramo sa kontrabasom“.

On je dodao da neće biti velikih promena u startnoj postavi, te da crveno-beli neće vežbati penale.
„Nikad kao trener nisam vežbao penale. Neću ni sada, jer se penali izvode glavom, a ne nogom. Očekujem tvrd meč sa malo golova“, poručio je Božović

(Foto Star Sport)

Pratite MOZZART i na Vajberu
 


tagovi

SuperligaSrđan VujaklijaSrbijaMiodrag Grof BožovićEvropaFK Crvena zvezdaBorac ČačakAleksandar Katai

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara