""
""

GRUPA D: Prvak Evope baš nema milosti! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 23.10.13. | 22:30

Dva gola Riberija i po jedan Alabe, Švajnštajgera i Gecea presudili nemoćnoj Viktoriji Plzenj na Alijanc areni – 5:0

Izgledalo je u jednom trenutku da Viktorija iz Plzenja neće doživeti debakl na Alijanc areni, ali ipak nije uspela. Bajern iz Minhena je češku ekipu ispratio sa pet pogotka u mreži i zacementirao prvu poziciju na tabeli grupe D – 5:0 (2:0).

Ekipa Pavela Vrbe bila je svesna šta je čeka na gostovanju prvaku Evrope, ali se držala do 25. minuta, kada je Frank Riberi sigurno izveo najstrožu kaznu nakon prekršaja nad Robenom.

Izabrane vesti

Bavarci su pitanje pobednika na ovom meču rešili već u 37. minutu, nakon odličnog prodora i preciznog udarca fantastičnog Davida Alabe.

Oni koji su keca večeras kombinovali sa tri plus morali su da strepe do 60. minuta i drugog pogotka Franka Riberija. Sjajni francuz je napravio fantastičan dribling na ivici šesnaesterca i potom rutinski prebacio indisponiranog Matuša Kozačika.

Kada je Bastijan Švajnštajger nakon pravovremene asistencije Marija Gecea povisio na 4:0 izgledalo je da će to biti konačan rezultat, ali da ne bude tako potrudio se Gece u nadoknadi vremena.

Bavarci su odbranu evropskog trona započeli sa tri trijumfa iz isto toliko mečeva i imaju tri boda više od drugoplasiranog Mančester Sitija, koji je danas savladao CSKA na Himki areni sa 2:1.

BAJERN - PLZENJ 5:0 (2:0)
/Riberi 25pen, 60, Alaba 37, Švajnštajger 64, Gece 90+1/

BAJERN: Nojer – Van Bujten, Rafinja, Kontento, Lam (od 63. Gece) – Švajnštager, Alaba – Riberi (od 64. Miler), Kros, Roben – Mandžukić (od 70. Pizaro).

PLZENJ: Kozačik – Hubnik, Limberski (od 75. Kovarnik), Reznik, Prohazka – Rajtoral, Čišovski – Horava, Horvat (od 63. Duris), Petržela (od 86. Tecl) - Kolar


tagovi

Arjen RobenBajern MinhenČeškaDavid AlabaEvropaFrenk RiberiLiga šampionaNemackaPlzen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara