"Alaba između Simića i Božovića"
"Alaba između Simića i Božovića"

Kiks Rusije protiv Moldavije, Austrija rasplakala Crnogorce (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 12.10.14. | 19:56

Šveđani imaju priliku da konačno pobedu i vrate se u igru

Alaba između Simića i BožovićaKolo sreće se okreće kada su u pitanju Crnogorci. Za razliku od dva prethodna kvalifikaciona ciklusa, kada su igrali zapaženu ulogu i bili na pragu plasmana na EP ili SP, Hrabri sokolovi se muče na početku i, kako stvari stoje, veliko je pitanje da li će ostati u igri barem za baraž. Izabranici Branka Brnovića su pre nekoliko dana odigrali bez golova sa autsajderom Lihtenštajnom, a sada su izgubili od direktnog konkurenta za prva tri mesta u G grupi, Austrije u Beču – 0:1. Gol odluke postigao je Okotije u 24. minutu na asistenciju Arnautovića.

Izabrane vesti

Ipak, na njihovu veliku sreću, Rusija je kod kuće uprskala sa Moldavijom – 1:1. Baćuške nikako nisu mogle da dođu do pogotka, vreme je neumetno proticalo, a konačno su probili bunker gostiju u 73. minutu i to preko penala, kada je precizan bio Dzjuba. Šok za domaćina usledio je samo minut kasnije pošto je Epureanu na asistenciju Dedova izjednačio i ujedno postavio konačan rezultat.

Austrija je, posle tri odigrana kola, prva sa devet bodova, potom sledi Rusija sa pet, Crna Gora sa četiri, a onda Šveđani sa dva boda i mečom manje koji igraju nešto kasnije sa Lihtenštajnom.         

(FOTO: Action images)


tagovi

AustrijaBranko BrnovićEvropaKvalifikacije za EURO 2016Marko Arnautovićreprezentativni fudbalRusija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara