"Pep Gvardiola"
"Pep Gvardiola"

Gvardiola, znamo šta si spremio: Otkriven plan letnjih pojačanja Sitija, prva dvojica stižu iz Holandije

Vreme čitanja: 2min | uto. 08.03.16. | 16:57

Trener Bajerna boravio u Amsterdamu, gde je pokušao da završi transfere zvezda Ajaksa i PSV-a

Pep GvardiolaPosao u Minhenu još nije priveo kraju, ima šansu da se, kao gospodin čovek, oprosti Tripletom, ali po svemu sudeći Pep Gvardiola je već prionuo na novi. Onaj koji ga od leta čeka u Mančester Sitiju.

Strateg Bavaraca je u ponedeljak boravio u Amsterdamu, pokušavajući da lično završi dva velika posla u susret predstojećem prelaznom roku. Pep se sreo sa budućim poslodavcem, Ćikijom Begeristajnom, sportskim direktorom Građana i tom prilikom kao glavne mete u predstojećem prelaznom roku označio dvojicu Holanđana: Džetra Viljemsa (21) i Rajhedlija Bazura (19).

Izabrane vesti

Telegraf raspalio ekskluzivu na naslovnoj straniReč je o velikim talentima PSV Ajndhovena i Ajaksa, metama mnogih evropskih klubova, između ostalog i Atletiko Madrida, ali činjenica da je lično Gvardiola doputovao u Amsterdam - „uhvatili“ ga fotoreporteri Telegrafa i raspalili na naslovnoj strani današnjeg izdanja - da pregovara oko njihovog angažmana svedoči o ozbiljnosti Sitija.

Novac, naravno, neće biti problem, bogati vlasnici kluba sa Etihada planiraju potpunu rekonstrukciju tima, a upravo se mlade nade holandskog fudbala uklapaju u sistem Gvardioline igre. Brzi su i neprekidno opasni po protivnički gol. U dve reči - laka konjica.

Viljems i BazurViljems igra na poziciji levog beka i njegov eventualni dolazak potvrđuje nameru Mančester Sitija da se rastane sa našim Aleksandrom Kolarovim i(li) Francuzom Gaelom Klišijem. Rajhedli Bazur je znatno ofanzivniji, igra na mestu centralnog veziste, stidljivo se pominjalo da ga traži i Barselona, a na Etihadu bi trebalo da zameni Jaju Turea, s obzirom da fudbaler iz Obale Slonovače nije u dobrim odnosima sa Gvardiolom (iz vremena u Barseloni) te će sigurno potražiti drugu sredinu.

Pratite MOZZART i na našoj novoj Fejsbuk stranici!

(FOTO: Action images)


tagovi

Rajhedli BazurPSV AjndhovenPremijer ligaPep GvardiolaNemackaMančester SitiHolandijaEvropaEredivizijaEngleskaDžetro ViljemsČiki BegiristajnBajern MinhenAjaks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara