Gvardiola za MOZZART Platinum JACKPOT

Vreme čitanja: 2min | sre. 04.11.20. | 13:10

Nikola Rajin na našem uplatno-isplatnom mestu u Borči osvojio 1.225.928 dinara, pa danima slavio dobitak koji menja život i zauvek vezuje za omiljeni aparat u taličnoj kladionici

Intervju sa Pepom Gvardiolom, ma nikakav problem za Mozzart Sport... Međutim, na rep stati, za razgovor locirati dobitnika Platinum JACKPOT milionske premije sa uplatnog mesta Borča 2, koje se nalazi na Zrenjaninskom putu 155v, to je bio podvig...

Nije ni čudo, pošto je Nikola Rajin osvojio 1.225.928 dinara, pa postao toliko popularan da su nam drugari igrači tokom potrage za srećnikom na uplatnom mestu rekli: „Ko, onaj Gvardiola za aparate? Ko će ga znati, možda je krenuo ka rodnoj Čenti ili ka Beogradu…”

Izabrane vesti

Našli smo Nikolu, pitali ga gde je bio ceo vikend, ali i zašto ga zovu Gvardiola za MOZZART aparate?

„Pa Gvardiola, kako drugačije, kada preferiram ‘tiki-taka” stil igre na aparatima. Iz ruke u ruku, nema kod mene zastoja, a to je put ka platinastom dobitku koji je morao da dođe. Ja to znam…”

Tako dobitak koji menja život objašnjava zvezda banatske ravnice, koga vraćamo na dopunu već postavljenog pitanja. Gde je bio, kako je slavio?

„Danas je srednji kurs evra negde 117,56, a vi pitate čoveka koji je u MOZZART kladionici uzeo nešto preko 10.400 evra gde je bio? Aha-ha-ha, ma gde sam hteo, dok dušu i sve drugare nisam lepo počastio, a u nedelju pride i rođendan proslavio. Sad se vraćam da igram, da se provodim i još malo uživam u popularnosti sa ove strane reke”, rekao nam je Nikola Rajin, koji je tog 28. oktobra u 18.30 časova doneo odluku da bude na pravom mestu, u pravo vreme.

Pitamo ga čime se poslužio, pa zasijao platinastim sjajem?

„Čista upornost, vera u igru, iz ruke u ruku, bez straha od kraha. U MOZZART kladionici samo treba igrati, po onom mom ‘tiki-taka’ principu i biti čekalica. Mora aparat da dâ, nema greške”

Šta sa tolikim parama? Koliko se potrošilo, koliko ostalo?

„Ne brinite, nije se dobitak istopio. Ja se bavim gipsom, pravim od njega sve što treba, a od ovih para dovršiću kuću u Čenti, kupiti porodici sve što treba, a ostaje mi novca i za nastavak igre.”

Ima li Nikola Rajin neku poruku za kolege igrače?

„Da ćemo se videti opet u nekom novom intervjuu, pa kad opet Borča 2 bude objavljena kao mesto sa najunosnijim dobitkom, neka znaju da sam ponovo usijao aparat.”

To vam je to, zato ne čekajte na dobitak! Zgrabite parče milionerskog sna u najbližem MOZZARTU! Šanse za dobitak su zaista velike, o čemu svedoče srećne sudbine mnogih igrača s kojima smo kroz intervjue delili iskustva koja zauvek ostaju u sećanju, a prepričavaju se iznova i iznova s istim žarom kao i prvog časa.

MOZZART vam uz DONETU ODLUKU da se igrate i zabavite od sveg srca džekpot radost želi! Vidimo se na vama omiljenom uplatnom mestu ili u nekom od MOZZART Kazzina u kojima zabava i druženje nikada ne prestaju.


tagovi

jackpotMozzartaparatiplatinum jackpotkladionica

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara