""
""

Hal lagano sa Brentfordom, navijači Tigrova crvenim kartonima na upravu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.04.16. | 22:38

Ipak, nije sve bilo med i mleko na KC stadionu. Naime, gotovo svi prisutni, a bilo ih je više od 10.000 simbolično je pre početka utakmice podiglo i pokazalo crvene kartone upravi

Kapetan Stiv Brus polako, ali sigurno uvodi brod Hal Sitija u završne borbe za povratak u englesku Premijer ligu. Tigrovi su večeras na svom stadionu savladali londonski Brentford sa 2:0 u zaostaloj utakmici Čempionšipa i zacementirali se na četvrtom mestu koje vodi u baraž.

Halu je ovo bila treća pobeda u poslednje četiri prvenstvene utakmice, a mogla je da bude i sa više od dva pogotka razlike.

Izabrane vesti

Oba gola domaća ekipa postigla je još u prvom poluvremenu. U 31. minutu sopstvenu mrežu zatresao je Harli Din, a u poslednjim trenucima prvog dela utakmice pogodio je i Mohamed Dijame.

Sjajnu šansu za gol Hal je imao i u 37. minutu, ali Adama Diomande nije iskoristio penal.

Ipak, nije sve bilo med i mleko na KC stadionu. Naime, gotovo svi prisutni, a bilo ih je više od 10.000 simbolično je pre početka utakmice podiglo i pokazalo crvene kartone upravi.

To su učinili nezadovoljni najnovijim planom kluba da promeni cene sezonskih karata, koje bi trebalo da budu skuplje za studente i penzionere. Jasna, nedvosmislena poruka, samo je pitanje da li će uprava Hala to da prihvati.

 

 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Stiv BrusHal sitiEvropaEngleskaČempionšipBrentford

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara