""
""

Halo, Šabac: Mačva je pala! Merak Piroćanaca u Inđiji

Vreme čitanja: 1min | sub. 01.10.16. | 17:16

Vrlo zanimljiv duel odigran na Karaburmi gde je gostovao Dinamo iz Vranja

Konačno je dolijao „provincijski Urugvaj“. Šabačka Mačva bila je apsolutni hit dosadašnjeg dela Prve lige Srbije. Čivijaši su u prvih sedam kola nanizali šest trijumfa (uz jedan remi), imali impresivnu gol razliku 11:2. Međutim, konačno su naišli na tvrdo.

Baš kao što je Mačva demonstrirala superligaški kvalitet u dosadašnjem delu prvenstva, isto to su uradili i fudbaleri ČSK Pivare. Ekipa iz Čelareva je golom u finišu srušila lidera iz Šapca i primakla mu se na bod zaostatka. Najava da ćemo u nastavku gledti vrlo zanimljkivu trku.

Izabrane vesti

Posebno, jer se sa velikim kapitalom iz Borče vratila užička Sloboda. Ere su furioznom igrom u prvom poluvremenu došli do kapitalne prednosti u beogradskom predgrađu, a zatim rutinski priveli meč kraju. Veliki trijumf za Užičane koji su stigli do 15 boda, ali su pohvale zaslužili i Piroćanci. U Inđiji smo videli pravi južnjački merak i minimalnu pobedu gostiju.

Vrlo zanimljiv duel viđen je na Staroj Karaburmi. OFK Beograd je brzo stigao do dva gola prednosti protiv Dinama iz Vranja. Međutim, gosti su se do poluvremena vratili u igri. Pucalo je i u nastavku, a na kraju smo videli remi – 3:3. Sigurno je da su zadovoljniji gosti...

PRVA LIGA SRBIJE – OSMO KOLO

Subota

ČSK Pivara – Mačva 1:0 (0:0)

Budućnost – Jagodina 2:4

BSK – Sloboda 0:2 (0:2)

OFK Beograd – Dinamo Vranje 3:3 (2:1)

Inđija – Radnički (P) 0:1 (0:1)

Kolubara – Proleter 0:0

Nedelja

Odžaci – Zemun

Sinđelić – Bežanija

 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara