"Sarajevo"
"Sarajevo"

Haos u Sarajevu: Navijači prekinuli meč (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.13. | 19:53

Pripadnici policije brzo su reagovali i sprečili teži incident, a nekoliko navijača domaćeg tima sa tribina je odvedeno u pratnji policije sa lisicama na rukama

SarajevoNa brdovitom Balkanu nema mira! Sarajevo je 9. kolu Premijer lige BiH dočekao Borac iz Banjaluke, ali je utakmica na stadionu Koševo prekinuta u 70. minutu zbog incidenta koji su izazvali navijači domaćeg kluba.

Do prekida utakmice došlo je kada je nekoliko navijača Sarajeva”, pošto su napravili bakljadu na severnoj tribini stadiona, ušli na teren i uputili se ka južnoj tribini na kojoj su se nalazili navijači kluba iz Banje Luke. Jedan od njih uspeo je da dođe ispred južne tribine i baci baklju prema navijačima Borca koja nije doletela do njih, prenosi sport.ba.

Igrači Borca odmah su po prekidu utakmice napustili teren i otišli u svlačionicu. Pripadnici policije brzo su reagovali i sprečili teži incident, a nekoliko navijača domaćeg tima sa tribina je odvedeno u pratnji policije sa lisicama na rukama.

Grupu navijača Borca obezbeđuju jake policijske i redarske snage. Rezultat pri prekidu iznosio je 0:0, a susret je pratilo oko 3.000 navijača.

Utakmica, kako je saopštio službeni spiker na stadionu, neće biti nastavljena, te će o njenom ishodu odlučiti Nogometni savez BiH.
(FOTO: Action images)

Izabrane vesti


tagovi

BiHBorac Banja LukaEvropasarajevotuca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara