"Sukob ispred striptiz bara"
"Sukob ispred striptiz bara"

Hrvatski navijači u striptiz baru na Malti, Srbi na vratima, šestorica huligana u zatvoru... (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.10.15. | 12:25

Incidenti pred gostovanje Vatrenih na Malti

Sukob ispred striptiz bara

Nije to ništa novo. Na kraju krajeva, tukli smo se i na teniskim mečevima? Sada i na Malti na kojoj će se fudbalska reprezentacija Hrvatske boriti za direktan plasman na Evropsko prvenstvo 2016. godine. A tako opijeni željom za pobedom - i alkoholom pre svega - malobrojni hrvatski navijači, jer dobar deo njih posle smene Nika Kovača i postavljanja Anta Čačića za selektora bojkotuje nacionalni tim zbog rada Zdravka Mamića i HNS-a, rešili su da se opuste u jednom lokalnom baru. Samo da bi se još više iznervirali kada su na vratima sreli obezbeđenje iz - Srbije.

Izabrane vesti

Situacija je uskoro eskalirala, mediji navode da je povređeno nekoliko ljudi, ali se ne pominje koje nacionalnosti. Šestorica huligana su uhapšena i svi su iz Hrvatske što valjda govori o tome ko je započeo sve, iako tamošnji mediji pominju da su u ceo sukob bili umešani i navijači Partizana koji žive na Malti.

Fudbalski savez Hrvatske inače nije organizovano vodio navijače na Maltu baš zato što se bojao nereda. Na stadionu ih možda neće biti, po ulicama se očigledno nisu mogli izbeći. Na snimku koji se pojavio vidi se kako hrvatski huligani pokušavaju nazad u striptiz bar. Velika materijalna šteta pričinjena na obližnjim lokalima sigurno im je samo otežala položaj kod nadležnih organa sa Malte.


tagovi

Srbijareprezentativni fudbalreprezentacija HrvatskenavijačiKvalifikacije za EURO 2016huliganiHrvatska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara