Humanitarni tiket u podne: Saša Pavlović tipuje za lečenje Olivera Pala Gaodija

Vreme čitanja: 4min | sre. 23.12.20. | 11:50

Za preko pola miliona dinara dobitka, prekaljeni NBA as, stavlja keca na Denver, a dvojku na Dalas

Počelo je prvo kolo NBA lige, ponovo nećemo spavati zbog egzibicija Nikole Jokića, pa je red da sastavimo i „Humanitarni tiket u podne“ zasnovan na mečevima iz ovog takmičenja. Stručno mišljenje Saše Pavlovića, rođenog u Baru, nekadašnjeg reprezentativnog košarkaša državne zajednice Srbije i Crne Gore, sa decenijom staža u NBA ligi, svakako će nam poslužiti. Saša za nas, a zarad plemenitog cilja odgoneta šta to može da dođe na sedam mečeva s listića objavljenog u 1.657. izdanju „Humanitarnog tiketa u podne“.

Kvota je jaka, izašao je Saša čak na koeficijent 50,70, pa da vidimo kako nekadašnji igrač Jute, Klivlenda, Minesote, Dalasa, Nju Orleansa, te Bostona i Portlanda razmišlja kako bi potencijalnu donaciju, mimo u decembru od MOZZARTA zagarantovanih 10.000 dinara prosledio za lečenje mališana Olivera Pala Gaodija.

Izabrane vesti

Krećemo od susreta ORLANDO – MAJAMI. Majami je prošle sezone skoro pa dominirao na mečevima para. Tim je bio najveće iznenađenje protekle sezone i odlično je igrao u plej-ofu. U novu sezonu Majami ulazi u gotovo istom sastavu, s novim ugovorima za Bema Adebaja, Gorana Dragića, Majersa Leonarda i, naravno, Judonisa Haslema. Otišli su Džej Krauder i Derik Džons, došli Ejveri Bredli i Moris Karkles. Ni Orlando se nije puno menjao. Dvejn Bejkon je jedini igrač koji je došao u klub, a ekipu je napusto Di-Džej Ogastin.

“Dvojka na Majami”, kaže nekadašnji as NBA košarke koji je nakon povratka iz Amerike igrao za Partizan i Panatinaikos.

A sada ČIKAGO BULS – ATLANTA. Čikago Bulse je napustio jako tanki trener Džim Bojlen, a na njegovo mesto došao je Bili Donovan. Oni imaju mladu ekipu, Zek Levin opasan je u napadu, a tu su i Lauri Markanen, Kobi Vajt, Vendel Karter. Atlanta je odlično obavila prelazni rok dovođenjem Bogdana Bogdanovića i Danila Galinarija, pa se Hoksi nadaju ulasku u osam najboljih.

“Dvojaka na Atlantu”

Već prelazimo na utakmicu HJUSTON – OKLAHOMA. Ovde nema mnogo zbora oko favorita, iako Hjuston ima novog trenera i dosta izmena u rosteru. Oklahoma se pak ne nada nekom uspehu ove sezone, pa je računica, bar što se tiče izvesnijeg tipa na pobednika susreta potpuno jasna.

„Biram jedinicu“, poruka je našeg gosta koji je karijeru započeo u ekipi podgoričke Budućnosti, da bi 2003. godine bio izabran kao 19. pik na NBA draftu od strane Jute.

Pavlović nije imao strpljenja, već je smesta prešao na susret MEMFIS – SAN ANTONIO. Prošle je godine Memfis je bio blizu plej-ofa. U prelaznom roku nije za njih bilo puno posla zbog mlade ekipe, ali ne treba zaboraviti ni da se ostatak Zapada debelo pojačao. Sparsi su lani propustili plej-of, a u prelaznom roku samo su dali nove ugovore Jakobu Poeltlu i Druu Jubanksu.

“Biram dvojku na San Antonio”, tipovao je Saša Pavlović, što nas izuzetno intrigira, budući da ovaj tip nosi kvotu 2,20.

Već se bavimo utakmicom MINESOTA – DETROIT. Previše se lošeg događalo u ekipi Minesote poslednjih godina, da se svi pitaju može li se to uopšte dovesti u red. Ako može, onda bi Minesota mogla da bude dobra. Detroit je promenio previše igrača. Praktično su samo Blejk Grifin, Derik Rouz i Svjatoslav Mihajluk ostali od prošle sezone. Centre koje su doveli trenutno je teško proceniti.

“Još jedna dvojka”, reče Saša, a mi kažemo još jedna jaka kvota, tačnije koeficijent 2,55.

A, sada ono što svi željno čekamo, a reč je o meču DENVER – SAKRAMENTO. Nikola Jokić i Mari su potvrđeno ponajbolji mladi tandem lige, pa na tim krilima Denver ima šampionske ambicije. U prelaznom roku se nisu pojačali, naprotiv, ostali su bez važnog Džerami Grenta, pa i Tonija Krejga. Srpska družina u Sakramentu je spala samo na Nemanju Bjelicu. Možda je to dovoljno reći, jer tip Saše Pavlovića nadalje govori sve što treba.

“Jedinica na Denver”, toliko o tome, uz baveštenje da ovaj tip vredi 1,25, što se svakako tretira kao cifra za sigurica tip.

Za kraj, na susretu smo FENIKS – DALAS. U Feniks je došao Kris Pol, koji bi mogao Devona Bukera i Deandrea Ejtona podići visoko. I ostala pojačanja (Dejmian Džons, Etvaun Mur, Lengston Galovej) su dobro odrađena. Dario Šarić je dobio novi ugovor. A, Dalas, kao Dalas, on ima Luku Dončića, a to je ono što garantuje da ni ostatak tima ne može a da ne prati tu mašinu.

“Za kraj, dvojka na Dalas”, poručuje srpsko – crnogorski košarkaš, član košarkaške reprezentacije Srbije i Crne Gore na Olimpijskim igrama 2004. u Atini. 

Današnje izdanje “Humanitarnog tiketa u podne” završavamo konstatacijom da je do sada kroz MOZZART kasicu plemenitosti prošlo tačno 17.788.094 dinara. Budući da smo decembar proglasili mesecom humanosti, već sada znamo da ćemo sa Sašom Pavlovićem biti u minimalnom plusu od 10.000 dinara. Ipak, nadamo se da ćemo zgrnuti preko pola miliona, naravno pod uslovom da svih sedam NBA tipova u noći pred nama prođu. Ako ste i sami uvereni u moć prikazanih tipova, onda savetujemo da današnji listić prepišete, jer nikad se ne zna…

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Saša Pavlović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Bios PLUS” iz Dervente. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 50,57, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 100 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN



tagovi

Saša Pavlovićbet analizasportsko klađenjehumanitarni tiket

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara