Bernd Leno
Bernd Leno

I Arsenal juri golmana od 25.000.000

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.06.18. | 10:20

Bernd Leno ima ponudu više, Tobdžijama se žuri

Golman Bajera iz Leverkuzena Bernd Leno (26) blizu je razrešenja višenedeljne misterije oko dalje karijere. Njegova otkupna klauzula je istekla 1. juna, ali su Farmaceuti spremni da ga puste za pristojnu svotu od 25.000.000 evra.

Sport Bild je danas objavio da bi Leno uskoro trebalo da postane novi golman Arsenala. Londonski tim mu, navodno, garantuje mesto startnog čuvara mreže ispred iskusnog Petra Čeha, koji se seli na klupu pošto mu ugovor ističe u junu 2019. godine.

Izabrane vesti

Arsenal, koji je nedavno doveo i Švajcarca Stefana Lihtštajnera, želi da što pre realizuje transfer nemačkog golmana, a ukoliko se nekim slučajem on oduži londonski tim će se okrenuti drugim opcijama. Leno, koji je otpao sa konačnog spiska Pancera za Svetsko prvenstvo početkom juna ima još nekoliko opcija za dalju karijeru (ponude iz top šest engleskih klubova).

Nemački golaman je u aprilu zvanično obavestio Bajer da ne želi da ostane više u klubu nijedan dan i da je pravo vreme za rastanak posle sedam godina. Zato je Leverkuzen doveo golmana Lukasa Hradeckog (28) kao slobodnog igrača iz Ajntrahta.

Bernd Leno se ovog proteklih dana dovodio u vezu i sa Napolijem, Atletikom iz Madrida i Liverpulom.

Foto: Action Images


tagovi

Bernd Leno

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara